УКР РУС

Леванте вдома переміг Ейбар

16 березня 2018 Читать на русском

Леванте, який до попереднього туру не вигравав у чемпіонаті з листопада, здобув другу поспіль перемогу.

Для Леванте задачу відриву від зони вильоту ще ніхто не відміняв, але суперник був дуже серйозним. Ейбар йде недалеко від зони єврокубків, але вже не перемагав два матчі поспіль, тому гра проти претендента на виліт представлялася гарною можливістю нав'язати конкуренцію у битві за шосте місце.

Однак, у Ейбара гра не пішла. Гості в кілька разів більше били по воротам та тримали м'яч дві третини ігрового часу, але пропустили на 25-й хвилині це Рохер пробив у нижній лівий кут. Відігратися вдалося у другому таймі, коли вийшовший на заміну Шарлес на 63-й хвилині завершив швидку атаку Ейбара точним ударом. Втім, вже через хвилину команда пропустила після непорозуміння при подачі з кутового, в результаті чого також вийшовший на заміну Боатенг відновив перевагу Леванте. Ейбар так і не зміг забити у відповідь, хоча був близьким до цього.

Таким чином, Леванте набрав 27 очок та відірвався від 18 місця на 7 очок. Ейбар же ризикує розпрощатися з єврокубковими амбіціями - він залишився на 9 сходинці з 39 очками. До шостого місця всього 5 очок, однак у конкурентів є гра в запасі.

Чемпіонат Іспанії, 29 тур.

Леванте Ейбар 2:1

Голи: Рохер, 25, Боатенг, 64 Шарлес, 63