УКР РУС

"Лестер" здолав чергового суперника на шляху до титулу

3 квітня 2016 Читать на русском

У 32 турі лідери чемпіонату Англії перемогли "Саутгемптон" завдяки голу Веса Моргана.

"Лестер" підходив до матчу з "Саутгемптоном" в гарному нострої, адже вчора їхній головний переслідувач "Тоттенхем" не зумів переграти "Ліверпуль". Таким чином, "лисиці" могли збільшувати свою перевагу до 7 очок.

З початку поєдинку йшла рівна гра, але краще виглядали "сині". Моменти виникали в Окадзакі та Варді, проте до реальних загроз справа не доходила. Чого не скажеш про випади гостей: спершу Мане вийшов "на побачення" зі Шмейхелем, а згодом з дальньої дистанції данського голкіпера перевірив Фонте. Гості свої моменти не реалізували, натомість господарі поля скористались помилкою в захисті своїх опонентів - Фухс подачею з лівого флангу знайшов Веса Моргана, ямаєць відкрив рахунок у матчі.

У другій 45-хвилинці ініціативою володіли "святі", "Лестер", в свою чергу, діяв на контратаках. Саме після однієї з таких Форстеру прийшлось у стрибку не пустити "круглого" у сітку власних воріт. Небезпечно пробивав Сімпсон, але англійський воротар знову став на шляху м`яча. Останні хвилини матчу "Саутгемптон" провів в атаках, але змінити рахунок на табло "святим" не вдалось.

"Лестер" здобуває четверту перемогу з рахунком 1:0 в останніх п`яти матчах і набирає 69 очок. Чим не чемпіонська хода підопічних Клаудіо Раньєрі?

Англія. АПЛ, 32 тур

"Лестер" - "Саутгемптон" - 1:0 ВІДЕО

Гол: Морган, 38