УКР РУС

"Лестер" завдяки хет-трику Варді в прекрасному стилі обіграв "Ман Сіті"

10 грудня 2016 Читать на русском

У 15 турі АПЛ "лиси" на "Кінг Пауер" здобули шикарну перемогу над "містянами" (4:2).

Після поразки від "Челсі" манкуніанці дещо віддалилися від вершини турнірної таблиці. Виправляти ситуацію необхідно було на полі діючого чемпіона, який не перемагав у 5 попередніх поєдинках першості.

"Лестер" просто фантастично розпочав гру. Вже на 3 хвилині Слімані вивів Варді "на побачення" з Браво, а Джеймі холоднокровно пробив повз голкіпера та відкрив рахунок у матчі. Хвилинна стрілка годинника не встигла зробити два оберти, як "лиси" подвоїли перевагу. Слімані знову виступив у ролі асистента, відкотивши м'яч на лінію штрафного майданчика під удар Кінгу. Хавбек відмінно пробив у ближню "дев'ятку", тому воротар "Ман Сіті" виступав у цьому епізоді статистом.

Гості побігли виправляти свої помилки, однак наразилися на блискучу контратаку. Фукс зі своєї половини поля віддав точну передачу на Мареза, а той гросмейстерським пасом створив для Варді гольовий шанс. Лідер "лисів" знову не схибив і ситуація для "містян" стала критичною. Вони бігли в атаку, намагалися створювати небезпечні моменти у володіннях Цілєра, але всі їхні спроби в кращому випадку завершувалися кутовими.

Після перерви "Ман Сіті" вийшов зарядженим на ворота суперника. "Блакитні" контролювали м'яч, створювали тиск, але оборона "Лестера" діяла вкрай організовано, ліквідовуючи будь-які спроби підопічних Пепа Гвардіоли. Іспанський тренер замінами намагався посилити атакувальний потенціал свого колективу – безрезультатно.

Коли "містяни" вже виглядали приреченими, Стоунз вирішив підвести жирну лінію під грою манчестерського захисту в цьому матчі. Варді в прекрасному стилі скористався його помилкою і зробив рахунок непристойним. Згодом Коларов нагадав про своє вміння пробивати штрафні та "розмочив" ворота "Лестера". Часу для камбеку залишалося дуже мало, однак на останній хвилині основного часу Ноліто встиг забити господарям другий гол.

Завдяки цій перемозі "Лестер" з 16 очками піднявся на 14 місце, а "Ман Сіті" не поповнив свій запас пунктів і залишився лише четвертим.

Англія. АПЛ, 15 тур

"Лестер" – "Ман Сіті" – 4:2

Голи: Варді, 3, 20, 79, Кінг, 5 – Коларов, 82, Ноліто, 90