УКР РУС

"Лестер" vs "Тоттенхем", а Бенітес повертається у Ліверпуль. Анонс 35 туру АПЛ

23 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує 7 матчів вкороченого туру англійського чемпіонату. Головна інтрига – чемпіонська. "Лиси" і "шпори" не мають права на помилку.

У зв’язку із півфіналами Кубка Англії, де зіграють чотири представники ПЛ - «Крістал Пелас», МЮ, «Евертон» та «Уотфорд» - два матчі перенесені на 10-11 травня, а «орли» та «іриски» вже зіграли 13 квітня (0:0).

Субота, 23 квітня, 14:45

«Ман Сіті» - «Сток Сіті»

«Блакитний місяць» доволі несподівано втратив очки у попередньому турі, розписавши нічию із «Ньюкаслом», тож знову поставив під удар четверте місце, яке наразі посідає. У спину дихає МЮ, який марить Лігою чемпіонів, тому сьогодні команді Пеллегріні необхідно перемагати «Сток» - тут без варіантів. «Гончарі» застрягли на екваторі таблиці, мотивація у них вже не та, що раніше.

Травмовані: Кліши, Санья, Насрі – Батленд, Джонсон, Волтерс, Шакірі

Дискваліфікований: Пітерс («Сток»)

Прогноз «Футбол 24»: 2:1

Субота, 23 квітня, 17:00

«Астон Вілла» - «Саутгемптон»

Бірмінгем із важким серцем дограє цей чемпіонат, а думками вже у Чемпіоншипі. «Сотон», своєю чергою, має небагато шансів зачепитися за зону єврокубків, однак чогось іншого окрім перемоги ми від команди Кумана не очікуємо.

Травмовані: Амаві – Остін

Дискваліфікований: Агбонлахор («Вілла»)

Прогноз «Футбол 24»: 0:2

«Борнмут» - «Челсі»

«Вишні» лише трьома очками поступаються титулованому супернику. Такі реалії цього сезону для «аристократів», які в останніх двох турах ганебно поступилися спершу «Суонсі», а потім і «Ман Сіті». Сьогодні потрібно рятувати честь.

Травмовані: Мінгз, Афобе, Артер, Сміт, Ранті – Зума, Ремі, Террі

Дискваліфікований: Куртуа («Челсі»)

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

«Ліверпуль» - «Ньюкасл»

Рафа Бенітес повертається у Ліверпуль! На «Енфілді» далеко не всі мають до цього тренера колишню симпатію, тож сьогодні іспанцеві і його команді доведеться дуже скрутно. «Ліверпуль» набрав потужний хід і єдине, що може врятувати «сорок» від побиття, - це економія «червоними» своїх сил перед важким виїздом у Вільяреал на перший півфінальний матч ЛЄ із «Субмариною».

Травмовані: Гомес, Інгз, Бентеке, Хендерсон, Джан, Шкртел, Оріджі, Россітер – Крул, Тоні, Айдара, Гуд, Елліот, Мбабу, Колоччіні, Янмаат, С. Тейлор

Прогноз «Футбол 24»: 2:1

Неділя, 24 квітня, 16:05

«Сандерленд» - «Арсенал»

«Сандерленд» виграв надважливий матч проти «Норвіча» і це може стати ключовим моментом у боротьбі «котів» за виживання. Від безпечної зони команда Біг Сема відстає лише на один пункт, який має шанс видряпати у розчарованих «канонірів».

Травмовані: немає – Артета

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

Неділя, 24 квітня, 18:15

«Лестер» - «Суонсі»

Ще один фінал для лідера чемпіонату. Драматично втративши пункти у попередньому турі, «Лестер» вже не може похизуватися 7-очковим відривом від «Тоттенхема». Гандикап зменшився до 5 очок, а «шпори» демонструють надпотужну гру – є найкращими в обороні та атаці. Зважаючи на складні фінальні тури, гра проти «лебедів» з Уельсу – найлегше випробування. І «Лестер» зобов’язаний його пройти «на відмінно». Робити це доведеться без дискваліфікованого Джеймі Варді.

Травмовані: немає

Дискваліфікований: Варді («Лестер»)

Прогноз «Футбол 24»: 2:1

Понеділок, 25 квітня, 22:00

«Тоттенхем» - «Вест Бромвіч»

Як і тиждень тому, «шпори» знову завершуватимуть тур. Рідні стіни, прекрасна форма і суперник, який програв чотири з останніх п’яти турів. Шансів, що на «Вайт Харт Лейн» станеться сенсація і «Тоттенхем» втратить очки, практично немає.

Травмовані: Бенталеб – Брант, Морісон

Прогноз «Футбол 24»: 3:0

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter