УКР РУС

"Лестер" та МЮ не виявили сильнішого

28 листопада 2015 Читать на русском

Результат матчу на "Кінг Пауер" вивів у лідери Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті".

Незважаючи на солідну недільну вивіску "Тоттенхем" - "Челсі", центральним поєдинком англійського туру стало протистояння "Лестера" та МЮ, адже саме ці команди розмістилися перед поточним матчем на вершині турнірки ("лисиці" на один бал попереду). Про лідерство команди Раньєрі говорилося багато і смачно, не менше обговорювалася непристойна гольова серія Варді. У підсумку, першу позицію "Лестер" втратив, а Джеймі продовжив свою традицію до 11-ти матчів і побив рекорд Руда ван Ністелроя

Рахунок у грі відкрив саме рекордсмен - Джеймі скористався передачею Фукса і пробив повз Де Хеа. Відповідь "червоних дияволів" послідувала перед свистком на перерву - Швайнштайгер головою замкнув подачу Блінда з кутового. У другій половині гри опоненти створивали незначну кількість моментів і було видно, що обох задовільнить нічия.

Ця мирова дозволила "Манчестер Сіті" наздогнати "Лестер" й за додатковими показниками випередити "лисиць" (в обох по 29 очок), на один пункт від цього дуету відстає МЮ. Якщо завтра "Арсенал" (26 очок) на виїзді здолає "Норвіч", то увійде до трійки лідерів.  

Англія. АПЛ, 14 тур

"Лестер" - "Манчестер Юнайтед" - 1:1

Голи: Варді, 24 - Швайнштайгер, 45+1.