УКР РУС

"Лестер" та "Арсенал" розписали шалену нульову нічию

20 серпня 2016 Читать на русском

У 2 турі АПЛ на стадіоні "Кінг Пауер" команди відіграли нескучний матч, який закінчився без голів.

Обидва колективи розпочали сезон з поразок. "Арсенал" у неймовірній перестрілці поступився "Ліверпулю", а "Лестер" несподівано програв "Халл Сіті".

Команди розпочали матч у дуже високому темпі. М'яч довго не затримувався в центрі поля, гравці одразу бігли в атаку. Втім, до справжніх нагод справа не доходила, тривалий час команди взагалі не пробивали в площину воріт.

У складі "Арсенала" найактивнішими були Касорла та Окслейд-Чемберлен. Алекс намагався регулярно загострювати ситуацію на своєму фланзі, а іспанець непогано виконував стандарти. До виходу Жиру Санчес безперервно перебував у пошуку м'яча на позиції центрфорварда .

Серед "лисів" традиційно продуктивним був Марез. Найкращий гравець минулого сезону постійно йшов у дриблінг, обігрував суперників та віддавав перспективні передачі. Дрінквотер постачав у штрафний майданчик "Лестера" верхові передачі, які нечасто доходили до адресатів. Декілька епізодів мав Варді, але назвати їх стовідсотковими точно не можна.

Тренери освіжили гру замінами, і це ще більше підвищило темп матчу. Щохвилини виникала небезпека біля обох воріт. "Лестер" на правах господаря тиснув більше. Муса претендував на пенальті, але суддя промовчав. Міг забивати Марез, однак вдало зіграв Чех.

У підсумку неймовірна нульова нічия, а команди після двох турів залишилися без перемог.

Англія. АПЛ, 2 тур

"Лестер" – "Арсенал" – 0:0