УКР РУС

"Лестер" спокійно здолав "Бернлі", "Ман Сіті" і "Арсенал" теж впевнено перемогли

17 вересня 2016 Читать на русском

У 5 турі АПЛ фаворити без проблем впоралися зі своїми суперниками.

Після успішного старту в Лізі чемпіонів "Ман Сіті" легко перемкнувся на внутрішній чемпіонат. "Вишні", які сьогодні завітали на "Етіхад", отримали у свої ворота "повну торбу". Розпочав побиття на 15 хвилині де Брюйне. Ще одне взяття воріт у першому таймі організували Стерлінг та Іхеаначо. По перерві ці ж футболісти забили третій гол, але тепер вже Келечі асистував Рахіму. Довершив справу дебютним голом у складі "містян" Гюндоган – легкі 3 пункти для Хосепа Гвардіоли.

"Лестеру" перемогу приніс новачок команди Слімані. Спершу алжирець головою відкрив рахунок у матчі після подачі зі штрафного, а потім знову головою добив м'яч у сітку, скориставшись помилкою захисту "Бернлі".

Феєричний матч провели суперники на "Хоторнс". До 56 хвилини господарі перемагали з різницею в 4 м'ячі. "Молотобійці" спромоглися на короткий ривок в середині другої половини гри, протягом якого відіграли 2 голи. На більше підопічних Славена Біліча не вистачило, тому "дрозди" у підсумку відсвяткували перемогу.

"Арсенал" втретє поспіль перемагає у чемпіонаті. "Каноніри" тричі забили у ворота "Халл Сіті", і це враховуючи нереалізований Санчесом пенальті. Лондонці виглядали помітно краще за опонентів, що і підтверджує підсумковий рахунок на табло "КС Стедіум".

Англія. АПЛ, 5 тур

"Ман Сіті" – "Борнмут" – 4:0

Голи: Де Брюйне, 15, Іхеаначо, 25, Стерлінг, 49, Гюндоган, 66

Вилучення: Ноліто, 86

"Лестер" – "Бернлі" – 3:0

Голи: Слімані, 45+1, 48 – Мі, 78 (аг)

"Вест Бромвіч" – "Вест Хем" – 4:2

Голи: Шадлі, 8 (пен), 56, Рондон, 37, Макклін, 44 – Антоніо, 61, Лансіні, 65 (пен)

"Халл Сіті" – "Арсенал" – 1:4

Голи: Снодграс, 79 (пен) Санчес, 17, 83, Волкот, 55, Джака, 90+2

Вилучення: Лівермор, 40,

Нереалізований пенальті: Санчес, 41