УКР РУС

"Лестер" розгромив "Суонсі" і робить черговий крок до чемпіонства

24 квітня 2016 Читать на русском

У 35 турі АПЛ на стадіоні "Кінг Пауер" лідер англійської першості впевнено здолав валлійський "Суонсі".

У минулому турі "Лестер" вирвав нічию у матчі з "Вест Хемом" на останніх хвилинах, однак головний конкурет "лисиць" "Тоттенхем" свій матч виграв і скоротив відставання до 5 очок. Важливо було, чи не зламається "Лестер" після перерваної переможної серії, адже досі підопічні Раньєрі виграли 5 матчі з однаковим рахунком 1:0. Також вболівальників цікавило, як команда буде діяти без головного бомбардира Варді, чи зможе Ульоа повноцінно його замінити.

Зміг і Ульоа, змогла і команда. На 10 хвилині Марез підстеріг помилку капітана "Суонсі" Вільямса і без проблем обіграв воротаря. "Лестер" не мав великої ігрової переваги, тому переоцінити важливість цього голу дуже важко. Вдруге господарі відзначились зі штрафного. Дрінквотер вміло подав у карний майданчик "лебедів", звідки Ульоа головою переправив м'яч у сітку воріт Фабіанскі.

Другу половину гри "лисиці" провели у захисті. "Суонсі" намагався йти вперед, але дисциплінована оборона команди Раньєрі грамотно перекривала всі вільні зони, не даючи змоги валлійцям побудувати осмислену атаку. Сам ж "Лестер" гостро вибігав у контратаки. Одна з таких закінчилась третім голом у ворота гостей, коли Шлапп прибіг до володінь Фабіанскі та відпасував на Ульоа. Так аргентинець відзначився дублем і відповів усім, хто хвилювався через відсутність Варді. Добив "Суонсі" Олбрайтон, який трьома хвилинами раніше вийшов на поле.

"Лестер" перемагає розгромно і вселяє у своїх вболівальників чемпіонський дух і віру в успіх. А в турнірній таблиці збільшує відрив від другого місця до 8 очок. "Суонсі" набрав 40 пунктів і спокійно себе почуває на 15 позиції.

Англія. АПЛ, 35 тур

"Лестер" - "Суонсі" - 4:0

Голи: Марез, 10, Ульоа, 30, 60, Олбрайтон, 85