УКР РУС

"Лестер" принизив "Ман Сіті" у матчі за 6 очок

6 лютого 2016 Читать на русском

У поєдинку 25 туру АПЛ "Лестер" у гостях розгромив "Ман Сіті" з рахунком 3:1.

У центральному матчі АПЛ та й загалом європейського вікенду лідер чемпіонату Англії "Лестер" завітав у гості до другої команди чемпіонату - "Ман Сіті". До поєдинку гості мали перевагу в три залікові пункти. Тому матч можна назвати грою за 6 очок. Особливо для "містян".

"Лестер" приголомшив "Етіхад" уже на 3 хвилині матчу. Роберт Хут випередив Демікеліса і замкнув подачу зі штрафного з правого флангу майже від лінії штрафного майданчика. Господарі кинулися відновлювати рівновагу в рахунку, але по-справжньому серйозної загрози воротам Шмейхеля не створили - захисники діяли надійно. Гості у першому таймі після забитого м'яча почали грати в улюблену гру на контратаках. Однак Варді програвав свої дуелі Джо Харту.

У другому таймі "Лестер" знову на третій хвилині забив "Ман Сіті". Цього разу у воротах Харта розписався Марез. А ще через 12 хвилин Роберт Хут знову переграв Демікеліса, але вже у повітрі, і головою забив третій гол, оформивши дубль. "Ман Сіті" оговтався лише в останні 10 хвилин. І це дозволило Агуеро відзначитися на 87 хвилині. Аргентинець ще на останній хвилині перехопив пас Сімпсона на Шмейхеля, однак з гострого кута не влучив у ворота.

У підсумку "Лестер" несподівано здобув упевнену перемогу й збільшив відриві від "Ман Сіті" на 6 очок. "Лиси" зберігають 1 сходинку з 53 очками. У "Ман Сіті" залишається 47 залікових балів і друге місце. Однак "Тоттенехем" і "Арсенал" зможуть посунути "містян" з цієї сходинки, якщо переможуть "Уотфорд" та "Борнмут" відповідно. 

Англія. АПЛ, 25 тур. Стадіон "Етіхад", Манчестер

"Ман Сіті" - "Лестер" - 1:3   ВІДЕО

Голи: Агуеро, 87 - Хут, 3, 60, Марез, 48