УКР РУС

"Лестер" під час святкування голів спричиняє землетруси в місті

8 березня 2016 Читать на русском

Студенти лестерського університету виявили, що відбулась у місті сейсмічна активність магнітудою 0.3 бали після голу "Лестера" в ворота "Норвіча" в матчі 27 туру англійської Прем'єр-ліги.

За інформацією The Guardian, місцеві вболівальники впали від цього м'яча в такий екстаз, що спричинили невеликий землетрус в районі стадіону "Волкерс".

Зокрема, студент Річард Хойл зазначає, що група молодих науковців побачила серйозні коливання на сейсмограмі під час футбольних матчів в районі стадіону. Дослідивши це явище детальніше, вони виявили, що була серйозна кореляція між точним часом голу "Лестера" та проявом сейсмічної активності. Відтак, відбувся маленький землетрус, викликаний різким сплеском енергії з боку фанатів "лис" під час святкування голу.

Також повідомляється, що під час зустрічі підопічних Клаудіо Раньєрі з ВБА, що відбулася 1 березня, було виявлено землетрус магнітудою 0,1 бали - відразу після голу Денні Дрінквотера.

Нагадаємо, "Лестер" наразі лідирує в Прем'єр-лізі та випереджає другий "Тоттенхем" на 5 очок. До кінця чемпіонату залишилося 9 турів.

Гравців "Лестера" не пустили в нічний клуб, куди зайшли гравці "Тоттенхема"