УКР РУС

"Лестер" переміг "Ліверпуль" завдяки дублю Варді

27 лютого 2017 Читать на русском

В 26 турі АПЛ чемпіон Англії вирвав три очки в "Ліверпуля" – 3:1. Голами за господарів відзначалися Варді та Дрінквотер.

Після звільнення Раньєрі "лисиць" тимчасово очолив Крейг Шекспір. У матчі проти чемпіона Англії "червоним" не міг допомогти Джордан Хендерсон, який зазнав травми під час тренування.

Перший тайм закономірно закінчився перемогою господарів. Спочатку Джеймі Варді після помилки Лейви та Матіпа реалізував побачення з Міньйоле, а згодом Дрінквотер потужним ударом в дотик з-за меж штрафного майданчика подвоїв перевагу "Лестера". "Лисиці" Окадзакі та згаданий Варді до свистка на перерву могли зробити рахунок непристойним, але чудову реакцію демонстрував бельгійський голкіпер. "Ліверпуль" запам’ятався моментами Джана та Коутінью, і тепер в гру доводилося вступати Шмейхелю. До слова, на матчі були присутні Шмейхель-старший та головний тренер "левів" Гарет Саутгейт.

Початок другого тайму залишився за гостями, однак знову відзначився Варді, на цей раз після флангової подачі від Фукса. Минуло кілька хвилин після шикарного сейву Шмейхеля (пробивав Лаллана), як Коутінью точним пострілом в кут подарував "Ліверпулю" надію.

"Сині" перемагають, з 24 пунктами залишаючи зону вильоту. "Ліверпуль" посідає п’яту позицію в таблиці.

В 27 турі АПЛ команда Клоппа зіграє проти міцного "Арсеналу"; "Лестер" протистоятиме сусіду по турнірній таблиці – "Халл Сіті".

Чемпіонат Англії, 26 тур

"Лестер" – "Ліверпуль" – 3:1

Голи: Варді, 28, 60, Дрінквотер, 39 – Коутінью, 68