УКР РУС

"Лестер" переграв "Вест Хем", "Челсі" дотиснув "Сток Сіті"

18 березня 2017 Читать на русском

У 29 турі АПЛ "Евертон" впорався з "Халл Сіті", а "Крістал Пелас" вдома здолав "Уотфорд".

"Лестер" під керівництвом Крейга Шекспіра ожив. На тижні "лиси" досягли історичного успіху, пройшовши у чвертьфінал Ліги чемпіонів, а перед цим значно покращили своє становище в чемпіонаті. Сьогодні "сині" в третьому поспіль матчі АПЛ забили три голи та збільшили відрив від зони вильоту до 6 очок. У воротах "Вест Хема" відзначилися Марез, Хут і Варді.

"Евертон" вдома здолав "Халл Сіті" та тимчасово піднявся на 6 місце. На старті зустрічі Келверт-Левін вивів "ірисок" вперед і такий рахунок протримався більшу частину ігрового часу. Наприкінці матчу Валенсія подвоїв перевагу своєї команди, а Лукаку дублем оформив розгром.

Лідер першості "Челсі" здобув важку перемогу на "Британії". "Сток" пропустив швидкий гол від Вілліана, однак вдруге зламати свій захист тривалий час не дозволяв. Натомість, біля інших воріт "гончарі" отримали право виконати пенальті. Волтерс реалізував 11-метровий, чим подарував шанс на нічию. Все вирішилося на останніх хвилинах, коли капітан лондонців Кехілл вирвав для команди Антоніо Конте три очки.

В інших матчах "Крістал Пелас" обіграв "Уотфорд" завдяки автоголу Діні, а "Сандерленд" і "Бернлі" розписали нульову нічию.

Англія. АПЛ, 29 тур

"Вест Хем" – "Лестер" – 2:3

Голи: Лансіні, 20, Айю, 63 – Марез, 5, Хут, 7, Варді, 39

"Крістал Пелас" – "Уотфорд" – 1:0

Гол: Діні, 68 (аг)

"Сандерленд" – "Бернлі" – 0:0

"Сток Сіті" – "Челсі" – 1:2

Голи: Волтерс, 38 (пен) – Вілліан, 13, Кехілл, 87

Вилучення: Бардслі, 90+5

"Евертон" – "Халл Сіті" – 4:0

Голи: Келверт-Левін, 9, Валенсія, 79, Лукаку, 90+1, 90+4

Вилучення: Хадлстоун, 73