УКР РУС

"Лестер" неочікувано поступився "Халл Сіті"

13 серпня 2016 Читать на русском

У рамках 1 туру АПЛ "тигри" в рідному лігві переграли чемпіона Англії – 2:1.

Ще до старту чемпіонату "тигри" розглядалися фахівцями, як найперші кандидати на виліт: відсутність новачків, перехід лідерів (Діаме та Алуко) до інших команд, тренерська нестабільність.

Враховуючи проблеми "Халла", "лисиці" їхали за трьома очками. Клаудіо Раньєрі відразу кинув у бій новачка Ахмеда Мусу, поставивши нігерійця в пару до Варді. Вже "аристократа" Канте в центрі поля замінили Кінг й Дрінквотер.

З перших хвилин гості на правах фаворита розпочали штурмувати ворота Якуповіча. На 19 хвилині "Лестер" змарнував шикарний момент – швидкий Муса класно прострілив на Варді, але Джеймі задрімав, проґавивши чудовий асист екс-гравця московського ЦСКА. Наприкінці першого тайму "Лестеру" вдалися ще кілька хороших атак. Спочатку "сині" виконали комбінацію по-каталонські, в один дотик. На прикрість для вболівальників чемпіона Англії, Фукс влучив у голкіпера. А буквально через мить Варді вперіщив вище "рамки" (знову шикарний пас Муси!). Не забиваєш ти…. На останніх секундах першої половини матчу Адама Дьоманд (спочатку гол записали на Абеля Ернандеса), скориставшись "пожежею" у чужому штрафному, пробив "ножицями" – 1:0!

На старті другого тайму Том Хадлстоун зачепив Демарея Грея, і Майкл Дін вказав на "позначку". Ріяд Марез з пенальті був точним – 1:1. Однак "тигри", завдяки пострілу Снодграса, знову вийшли вперед – 2:1. Більше забитих м’ячів глядачі не побачили.

В наступному турі "Лестер" зіграє проти "Арсеналу". "Халл" же спробує обіграти "лебедів" з "Суонсі".

Чемпіонат Англії 2016/17, 1 тур

"Халл Сіті" – "Лестер" – 2:1

Голи: Дьоманд, 45+2, Снодграс, 57 - Марез, 47, пен.