УКР РУС

Лестер і Манчестер Юнайтед не змогли виявити сильнішого

23 грудня 2017 Читать на русском

В матчі 19 туру АПЛ Манчестер Юнайтед та Лестер розійшлися нічиєю.

Манчестер Юнайтед почав гру від захисту, тоді як Лестер захопив контроль над м'ячем. Манкуніанці при цьому атакували більш небезпечно. Але удар Мати після пасу Мартіаля полетів набагато вище воріт, а Лукаку не зміг як слід обробити м'яч після розрізного пасу Лінгарда. Однак саме Лестер відкрив рахунок в матчі. У швидкій контратаці Марез втік майже від всього захисту і замість обіграшу Смоллінга дочекався на Варді, який вибіг віч-на-віч з воротарем і пробив повз Де Хеа. Однак наприкінці тайму Мата після відскоку точним ударом зрівняв рахунок.

Початок другого тайму був за Манчестер Юнайтед і команди обмінялись небезпечними моментами. Під удар Фукса кинувся захисник, а у відповідній атаці Мартіаль вийшов віч-на-віч з воротарем та пробив над воротами. Однак за 6 хвилин манкуніанці вийшли вперед в рахунку. Мата чудовим ударом зі штрафного влучив у ближню дев'ятку воріт. Лінгард міг збільшити перевагу червоних дияволів, коли вискочив віч-на-віч з воротарем, обіграв його і влучив у стійку воріт. Амарті підвів лис, отримавши дві жовті картки за 5 хвилин. Однак на 5 компенсованій хвилині Олбрайтон навісив до штрафного майданчика, а Магуайр в падінні замкнув на дальній стійці.

Після цього матчу Манчестер Юнайтед з 42 очками залишився на 2 місці і ще більше відстав від Манчестер Сіті, Лестер з 27 пунктами розташувався на 8 позиції.

Чемпіонат Англії 2017/18, 19 тур

Лестер – Манчестер Юнайтед – 2:2

Голи: Варді, 27, Магуайр, 90+5 – Мата, 40, 60

Вилучення: Амарті, 73