УКР РУС

Леонов: Нічим не поступалися "Динамо"

25 березня 2012 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Іллічівця".

- Важко аналізувати таку гру за гарячими слідами. Я вважаю, ми ні в чому не поступалися "Динамо". Головна проблема "Іллічівця" - не змогли забити. Мали кілька хороших моментів для взяття воріт, але не вистачило, напевно, холоднокровності. Не змогли в ряді епізодів правильно розпорядитися м'ячем. Особливо в першій половині. А в кінці тайму пропустили безглуздий гол. У другій 45-хвилинці намагалися зрівняти рахунок, але не вийшло. Все-таки, "Динамо" - це футбольний бренд.

- Чия помилка призвела до єдиного м'яча у ворота "Іллічівця"?

- Я думаю, ви й самі бачили, хто помилився.

- Чого не вистачило у першому таймі? Холоднокровності? Везіння? Або занадто важкий психологічний вантаж "висів" на ногах у футболістів?

- Я не думаю, що справа в психології. Будемо розбиратися ... Одне тішить, що моменти створюємо. Над реалізацією ще будемо працювати. Забий ми першими, гра пішла б за іншим сценарієм. Я вдячний хлопцям, що вони билися до кінця. На мою думку, "Іллічівець" сьогодні показав хороший футбол.

- З чим пов'язано той факт, що в першому таймі ваша команда завдала по воротах Шовковського 11 ударів, а після перерви тільки два? Можливо, проблеми з "фізикою"?

- Ні, проблем з фізикою не було. Інша справа, якщо після перерви ми пропустили б 3-4 м'ячі. Так ударів стало менше, але команда практично весь другий тайм провела в атаках.