УКР РУС

Леоненко: Зінченко – це другий Тимощук

13 червня 2018 Читать на русском

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко поділився своєю думкою щодо Олександра Зінченка.

"Знаєте такого футболіста як Зінченко? В Уфі ще грав. Всі пишаються, що він чемпіоном став. Але це ж другий Тимощук. Я до нього нормально ставлюся, але постійно жартував над ним. "Толик, ти грав в Баварії по десять хвилин, нічого не зробив для перемоги, а з чемпіонським кубком носився одним з перших".

Зінченко – лідер Манчестер Сіті за заробленими очками

Так само і з Зінченком. Я про Роналду і Мессі читаю менше, ніж про Зінченка. Таке відчуття, що його агенти все це пишуть або роблять вкидання. Це як з Євгеном Коноплянкою, якого весь світ купував. В результаті поїхав в Севілью, але там не грав. І ось тепер Зінченко. Так чого ж він в збірній грає так, що його штрафувати треба? Він відбігає до центрального захисника, там отримує м'яч і починає атаку. Згадайте матч Манчестер Сіті з Базелем в Лізі чемпіонів, коли вони програли, а Зінченко просто найгіршим був. Він грає посередньо, а його нахвалюють.

Гвардіола робить ставку на молодість і перспективу. У Зінченка повинні бути амбіції. А значить треба йти з Сіті і постійно грати. Але я не впевнений, що він де-небудь заграє на такому рівні, як про нього пишуть", – цитує Леоненка Sportsdaily.ru.