УКР РУС

Леоненко: Збірна України у матчі з білорусами повинна брати три очки

4 вересня 2015 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко поділився думкою щодо майбутнього поєдинку кваліфікації Євро-2016 Україна - Білорусь.

"Є таке відчуття, що Олександр Хацкевич може піднести нам неприємний сюрприз. І не в останню чергу тому що його багато хто ще не вважають серйозним тренером, а він, насправді, дуже грамотний хлопець. Білоруси взагалі дуже працездатні, і цим вони мені подобаються . Зараз складно сказати, як змінилася ця команда при Хацкевич, але це не повинно особливо хвилювати підопічних Михайла Фоменка.

Хочеться, щоб наша збірна виграла, а вона і повинна в такому матчі брати три очки. Хоча діставатися вони нам будуть, як завжди, важко.

Тут потрібно дивитися правді в очі і реально оцінювати свої шанси, а то послухати деяких, ми йдемо прямо за бразильцями та іспанцями. У той же час в збірну звуть гравців, які у своїх клубах запасні. Вважаю, цим ми принижуємо самі себе ", - говорить Леоненко.

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Білорусь відбудеться завтра на "Арені Львів". Про усі найцікавіші події навколо матчу читайте у нашій live-новині.