УКР РУС

Леоненко: В "Динамо" у захисті - лебідь, рак і щука

31 серпня 2013 Читать на русском

Колишній нападник київського "Динамо" Віктор Леоненко вважає, що найближчі два тури будуть визначальними для "біло-синіх".

"Мені здається, що найближчі два тури для "Динамо" - найбільш важливі. "Дніпро", потім "Металіст". Якщо тьфу-тьфу-тьфу програють - все. Вже буде відрив, а плюс ще й єврокубки... Але там важко буде всім.

Матч "Динамо" - "Дніпро" повинен бути цікавим. Ні про яку втому і мови бути не може - тільки ж сім турів пройшло. Якщо вже втомилися, тоді точно - в мішок і з моста. У чемпіонаті України дають відпочивати, можна в грі навіть відпочити. І якраз зараз всі повинні бути у формі, пора якісний футбол показувати .

"Дніпро" зараз біжить, всі, крім Селезньова, біжать. З такою командою важко впоратися. Подивимося, як це зроблять динамівці. Думаю, краї треба закривати, і все. А в "Динамо" у захисті - лебідь, рак і щука. Треба робити, як "Шахтар" і ЦСКА - росіяни ззаду, а в атаці вже іноземці. А в "Динамо" - поки ще вони притруться, притому , що й не скажеш, що вони всі - захисники супер високого класу. Взаєморозуміння немає, і коли вони зіграються - це питання до Олега Володимировича.

А у тренера "Динамо" головна проблема - ротація. І якби він, скажімо, був у "Реалі", там будь-якого поставиш... А тут не у всіх майстерності вистачає. Їх ще міняють весь час, а на полі, як і в житті, треба ще прижитися. Ніби й непоганих легіонерів купили, але майже кожен то грає, то не грає. Мені дивно, що не завжди грає Мбокані, кращий бомбардир все-таки. А Браун після Кубка Африки якось здувся, чорна полося у нього (сміється). Вибач, Ідейє! Фізично "Динамо" виглядає начебто нічого, а от на класі виграти гру у них ніяк не виходить.

Чи треба міняти Блохіна? Я б про це говорив тільки з однієї причини: мені шкода його здоров'я. А пора або не пора - це до Суркіса", - сказав Леоненко.