УКР РУС

Леоненко: В деякій мірі добре, що Динамо дали по носі

3 серпня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував виліт Динамо у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів від Янг Бойз.

"Динамо дивилося всі 90 хвилин, як грали швейцарці. Перше, що вплинуло на Динамо – це безглуздий і нерозумний пенальті на 12-й хвилині. Що стосується Морозюка це показник того, як швидко ми вміємо поводитися з м'ячем. Поки Микола дивився на всі боки, Ассале поставив ногу і отримав від Морозюка по нозі. Чистий пенальті питань немає.

Буряк: Не міг повірити у виліт Динамо від Янг Бойз

Я не звинувачую Коваля, але так грати не можна. Так, він помилився, але все ж таки не варто всіх собак вішати на нього. Добре, що Максим вибачився, але здоров'я Хацкевичу та тренерському штабу вже не повернеш. Ви уявляєте, як постарів Хацкевич після матчу з Янг Бойз. Вся його робота пішла зараз незрозуміло куди. Навіть не в забій, де працюють шахтарі, а ще глибше.

Певною мірою добре, що динамівцям дали по носі, тому що далі було б ще гірше. Зараз хоч в Лізі Європи можна буде розібратися, та й в чемпіонаті буде час для того, щоб зігратися. Це може бути позитивним моментом.

У таких матчах потрібні лідери. Якби Ярмоленко хоч щось спробував зробити... Якби у Андрія виходило чіплятися за м'яч. А йому не тільки не давали, а й у нього нічого не виходило. Добре, що зараз гравці Динамо стали критикувати себе. Я задоволений цим. Може, почнуть щось розуміти", сказав Леоненко в інтерв'ю Footboom.

Нагадаємо, Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів, програвши Янг Бойз за правилом виїзного гола. Дивіться відео голів і огляд матчу Янг Бойз – Динамо. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував виліт від швейцарців. Тренер Янг Бойз Хюттер вважає, що Динамо мало пропускати більше голів. Андрій Ярмоленко відверто розкритикував гру Динамо і себе за виліт від Янг Бойз.

"Це страшне приниження. Як так можна взагалі?" Реакція соцмереж на виліт Динамо із Ліги чемпіонів