УКР РУС

Леоненко: Складається відчуття, що в збірну України скоро почнуть брати людей з вулиці

17 травня 2018 Читать на русском

Екс-нападник Динамо Віктор Леоненко прокоментував рішення Андрія Шевченка щодо списку гравців, викликаних на найближчий збір національної команди України.

Зазначимо, у список викликаних гравців не потрапив хавбек Динамо Денис Гармаш, який поконфліктував з Тарасом Степаненком у фінальному матчі Кубка України.

Шевченко викликав 25 футболістів у збірну України на найближчий збір

"Що стосується висловлювань Гармаша, то так говорити не можна. Особливо, коли ти є гравцем національної збірної. Мабуть, Денис не дуже дружить з головою. Не можна говорити про Степаненка, що він "гнила" людина, навіть якщо це так.

В принципі, Шевченко в цій ситуації має рацію, але йому потрібно було поговорити з Гармашем. Денис вчинив некрасиво і неправильно. Я ж теж міг обматюкати кого завгодно, але ніхто про це не знав з преси. Вважаю, що Шевченко все правильно зробив, не викликавши Гармаша на товариські матчі. Якщо Денис нормальний, то йому потрібно вибачитися публічно. Навпаки можна було на цьому заробити собі плюси. Вибачитися і сказати, що Динамо програвало, мовляв, я був дуже сильно засмучений. І ніхто б нічого не подумав.

Україна – Албанія: матч може бути перенесено

Виклик Шапаренка? Йому ще рано в національну команду. У мене складається відчуття, що в збірну України скоро почнуть брати людей з вулиці. Скільки він зіграв? З ким? Як? Микола провів 20 матчів за Динамо. Для збірної – це мізер. Виклик до збірної України потрібно заслужити.

А якщо Шапаренко зазнається? Буває, що футболіст дав інтерв'ю і його вже не зловити. На голові моментально виростає корона. У мене складається враження, що у всіх наших гравців на голові – корони. Особливо у образливих. Звідки вони взялися? Ви що виграли, хлопці? Чемпіонат України і то не можуть виграти.

Хіба Шапаренко "тягнув" Динамо? Так краще досвідченого Гармаша взяти. Правда, Денис повинен вибачитися. Нічого страшного не сталося. Степаненко ж не дівчинка. У Ярмоленка теж скандал був, але Андрій вибачився. Після цього його в збірну викликали першим.

На кого Шевченку потрібно звернути увагу? На Лучкевича. Шевченко забуває, що Шапаренко грає проти Сталі, Чорноморця і т.д. А в збірній вже зовсім інший рівень. Навіть якщо Албанія приїде, то це все одно не Сталь. Однак у нас думають інакше. Якщо футболіст грає в основному складі Динамо, значить його викликають в головну команду країни. Ось такий підхід", – цитує Леоненка Footboom.