УКР РУС

Леоненко: Шовковський перетворюється у Тимощука

1 жовтня 2016 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував результат поєдинку Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо".

"У першому таймі, виявляється, було завдання відбирати м'яч. Ну, чудово, приїхали відбирати м'яч! Добре, що хоч забили. І це ще пощастило, що турки спали. А Ребров каже, що компактно оборонялися. А насправді вони могли вигравати у такого "Бешикташа", якщо б весь перший тайм не робили незрозуміло що.

Дерліс? Вистачить, з "Олімпіком" вистрілив, тепер пауза. А купили хлопця за величезні гроші. Але це питання до Ігоря Михайловича, він купує гравця, а потрібен він чи ні тренеру, це вже не так важливо.

З Циганковим Ребров вгадав. Але треба було його награвати зі старту чемпіонату. Циганков хороший хлопець, забив, але після цього гола, хто бачив Циганкова? Те, що команда намагалася грати через фланг Ярмоленка, це вже не наші проблеми. Вони грають через Ярмоленка, а там нічого не виходить. За ним стежать по двоє суперників, а коли він м'яч тягає, так там і по п'ятеро можуть бути.

Поява Рудька? Шовковський вже дуже дорослим виглядає. Вже потрібно місцем поступатися. А Саша перетворюється у Тимощука – буду сидіти, поки не виженуть. Треба йти вчасно. А як Сашу зараз запам'ятають, що він пропускав від "Наполі"? Нехай, звичайно, самі вирішують", – сказав Леоненко.

Світле майбутнє. 12 цікавих фактів про Віктора Циганкова

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях