УКР РУС

Леоненко: Ребров може тільки стати генеральним директором валідольної фабрики

25 вересня 2016 Читать на русском

Екс-нападник "Динамо" Віктор Леоненко поділився думкою про проблеми киян в нинішньому сезоні.

"Криза в "Динамо"? Що ви слухаєте Реброва? Це не криза. Всі завжди говорили "яма". Ну ось, завдяки "Олімпіку" її немає, але вона може наступити тому, що попереду ще багато матчів: Ліга чемпіонів, збірна, Кубок України.

Кризи нема, а є проблеми в грі і вони існують давно. Вона ж не змінюється. Чому гра не виглядає? Тому що захисники завжди між собою катають м'яч.

Ось як ти створиш момент, коли у тебе стоячі атаки, причому 9 ігор поспіль? Ось і доводиться розраховувати виключно на грубу помилку суперника. Замість того, щоб сказати: "Я незадоволений грою", Ребров нам говорить: "Була серйозна команда, важкий суперник".

Виявляється, у нас про Циганкова багато років говорять, а він лише другу гру грає. Хто винен? У 18 років він виходить грати в Лізі чемпіонів проти "Наполі". Циганков сидить в чемпіонаті в запасі. Будь ласка, награвайте його! Припустимо, виграли кияни 5:1 у "Олександрії". Чому він не грав? У першому таймі все вже було вирішено, так випусти Циганкова в другому!

Ось тому я і вважаю, що деякі тренери гірше слабких боксерів. А тут дивишся, Ребров переляканий, якісь відмовки. Скільки у Реброва виросло футболістів? Ребров може тільки стати генеральним директором валідольної фабрики. Тому, що кожна гра у нього валідольна", – зазначив Леоненко.

Ребров: Після ряду невдач хлопцям потрібно були виграти цей матч

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях