УКР РУС

Леоненко привітав "Динамо" з перемогою у Суперкубку України

18 липня 2016 Читать на русском

Експерт програми "Великий футбол" Віктор Леоненко прокоментував перемогу "Динамо" у матчі з "Шахтарем" за Суперкубок України.

Суперкубок України
завершено
-

"Зміст гри не справив враження. Втім, що можна очікувати в першому матчі сезону від команд, які формують склади і філософію гри? "Шахтарю", думаю, доводиться несолодко, адже команда повністю перебудовується після відходу Луческу, а до початку чемпіонату України і старту в Лізі чемпіонів вже рукою подати.

"Динамо" також ще далеко не в оптимальному стані, як в ігровому, так і тактичному плані. В цілому не можу віддати комусь перевагу по грі. Але було бажання перемогти, футболісти намагалися діяти обережно і це переходило у обережність. Мабуть, невелику перевагу у технічній майстерності мали "гірники". Гравців, здатних повести за собою команду, я не побачив. Якщо Ярмоленко пропускає гру, то незрозуміло де Малишев, чому тільки на заміну вийшов Коваленко? У пробитті пенальті удача супроводжувала "Динамо" і, користуючись нагодою, вітаю "динамівців" з перемогою у Суперкубку!", – сказав Леоненко.

Нагадаємо, що "Динамо" здобуло Суперкубок України, перемігши "Шахтар" у серії післяматчевих пенальті.

"Щастить сильнішим". Як користувачі соцмереж відреагували на перемогу "Динамо" в Суперкубку України

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях