УКР РУС

Леоненко: Кухарі, сантехніки, листоноші випадкових помилок не допускали, тому в України і не було моментів

7 червня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Екс-футболіст київського Динамо Віктор Леоненко дав свій коментар "Футбол 24" стосовно вчорашньої гри національної збірної України проти Мальти (0:1).

Товариські матчі
завершено
-

"Вчора трапився "мініпровальчик". Звичайно, якщо Україна обіграє фінів, то відразу можна буде говорити, що поразка від Мальти пішла на користь. Я, по правді кажучи, не розумію, що дала тренерському штабу ця гра. Кого вони побачили, кого подивилися?

Дивлячись на гру і на кількість моментів, відразу починаю згадувати роботу Рауля в київському Динамо – ініціативою володіють, а моментів ... Аж один напівмомент у Шепелєва в кінці матчу. А все інше – судоми. А так дивишся, схоже на Динамо... І розумієш, що до цього причетні два товариша, які вчора сиділи на трибуні. Контроль м'яча є, а моментів немає. Можуть бути тільки за рахунок якихось випадкових помилок. А ці кухарі, сантехніки, листоноші випадкових помилок не допускали, ось і не дали нічого створити. Ось і маємо.

Нагорняк: Найбільше насторожує, що в матчі проти Мальти було мінімум гольових моментів

Такі ігри нікому не потрібні. Краще вже було поділити 20 осіб і грати між собою. Зіграло 2 склади 2 тайми, і що Андрій побачив? Перший тайм програли 0:1, другий 0:0 з напівмоментом Шепелєва ... Все! Єдина відмінність від того, що було в київському Динамо при Раулі – почали грати швидше в 1-2 дотики. Ось ми і бачимо Барселону на своїй половині поля.

Чому не награється основний склад, коли вже через 4 дні треба обігравати фінів? Звичайно, Фінляндія не такий грізний суперник, але як ми бачимо по Мальті, все може бути", – сказав Леоненко.

Нагадаємо, Україна програла Мальті в товариському матчі. Андрій Шевченко прокоментував сенсаційну поразку від 182-ї команди в рейтингу ФІФА. Дивіться відео гола і огляд матчу Україна – Мальта. На перемогу Мальти в матчі з Україною було поставлено 1 тисячу фунтів

Поразка України від Мальти – що це? Опитування

Україна – Мальта. П’ять головних підсумків матчу