УКР РУС

Леоненко: Хотів би подивитись на молодь "Динамо" з сильнішими суперниками, ніж "Карпати"

30 жовтня 2016 Читать на русском

Експерт програми "Великий футбол" Віктор Леоненко поділився думкою про гру "Динамо" у матчі з "Карпатами" (4:1).

"Вітаю "Динамо" з перемогою. Мені сподобалася гра киян, зокрема їхня швидкість. Не хочеться говорити, що "Карпати" виглядали слабко, але "Динамо" здобуло легку перемогу.

Щодо молодих гравців "Динамо", то мені б хотілося бачити їх в іграх вже з іншими, сильнішими клубами. Там вже буде цікавіше.

Важко сказати, скільки з тих молодих гравців "Динамо", які обіграли "Карпати", вийде на матч проти "Бенфіки". Може, двоє-троє.

Для Сергія Реброва майбутній поєдинок буде дуже важливий. Він вже вигравав у "Порту" в минулому сезоні у Португалії. Тоді "Динамо" показало найкращу гру.

Не буде грати Ярмоленко, скоріше за все. Якщо Андрія немає, то "динамівці" біжать і з правого флангу, і з лівого. А Ярмоленко полюбляє часто бігати поперек поля", – сказав Леоненко у ефірі програми "Великий футбол".

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях