УКР РУС

Леоненко: Хачеріді не викликаний в збірну, бо Шевченко і Рауль його не люблять

17 березня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував розширену заявку збірної України на матч з Хорватією.

"Шевченко сказав, що якщо футболісти не грають у своїх клубах, то він не буде їх викликати. Але вже викликає. Якщо людина не грає, я не бачу його просто в збірній. Добре, хоч Селезньова знайшли.

Думаю Селезньов буде основним форвардом в матчі з Хорватією.

Бесєдін? Шевченко може і Бесєдіна поставити, адже він "динамівець", а Андрій любить "Динамо". Хоча для мене Бєсєдін – ніяк.

Мені не подобається те, що зараз в збірну викликають всіх підряд. Звичайно, можна і треба дивитися всіх, але викликати необов'язково. Адже, щоб грати в збірній, треба це заслужити.

Лівий захисник збірної України? Я думаю, по-перше, треба знайти Макаренка. Вважаю, він серйозніше Соболя.

Матвієнко поки просто ще молодий і переляканий. Він талановитий хлопець. Матвієнко, звичайно, треба брати. У нас, виявляється, в країні немає лівих захисників.

Ще, наприклад, в "Динамо" не потрібен Хачеріді. А це один з найкращих захисників в Україні, якщо не найкращий. Шевченко не дуже його любить, Рауль – теж. Тому він і не викликається", – сказав Леоненко.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра". Шевченко оголосив розширений список гравців, викликаних на матч. Чачіч оголосив заявку на матч.

, а також у Viber