УКР РУС

Леоненко – про гру України з македонцями: Хлопці подумали, що Шевченку мало сивини

18 червня 2021 Читать на русском

Колишній гравець Динамо Віктор Леоненко підбив підсумок протистояння другого туру Євро-2020 між Україною і Північною Македонією (2:1).

"Все вдавалось у першому таймі, адже у Північної Македонії не вийшло нічого протиставити нашій грі, взагалі безпроблемний перший тайм. Я б так не радів, тому що тренери повинні думати про другий тайм, бо у нас знову герой Бущан.

Левченко назвав головну проблему збірної України у матчі з Північною Македонією

При першому забитому м'ячі нашої збірної там була награна комбінація. Необов'язково було п'ятою грати, там найголовніше Караваєву потрібно було торкнутись м'яча. Тут все склалося для Андрія Ярмоленка чудово. Потрібно не забувати, що суперник ще слабкий, хто взагалі думав, що Північній Македонії можемо програти. Ми повинні були їх обігрувати. Македонцям довелося розкриватися, бо вже друга гра й очки їм були потрібні.

Те, що ми провалили другий тайм, потрібно розбирати. У нас два моменти були. Хлопці подумали, що в Андрія Миколайовича мало сивини. У команди немає класу, тобі все дається легко, і тут команда вийшла під назвою "додаймо сивини" головному тренеру. Якщо в кінці матчу втратили впевненість, значить немає класу, нічого такого особливого не було в грі, голи даються, все класно, контроль м'яча, удари, напівмоменти та тут раз – після перерви виходить інша команда", – сказав Леоненко в ефірі ТК Футбол.

Шевченко малював шедевр, але все зіпсували давні проблеми – сплав Динамо та Шахтаря перевершив Яремчука і Ярмоленка