УКР РУС

Лемпард: Террі – останній гравець з неймовірної ери в історії "Челсі"

18 квітня 2017 Читать на русском

Легенда "Челсі" Френк Лемпард прокоментував інформацію про те, що Джон Террі у кінці сезону покине лондонський клуб.

"Останній гравець з неймовірної ери в історії "Челсі". Яке задоволення було виступати пліч-о-пліч з найбільш великим захисником в історії АПЛ. Більш того, я б поставив його на один щабель з найкращими захисниками будь-який з епох. Він вів клуб за собою з того моменту, коли вперше вийшов на поле в його футболці.

Він встановлював стандарти в усьому – в тренуваннях, в боротьбі за перемогу, в ставленні до гри за клуб. Він був і залишається легендою – не тільки завдяки своєму таланту, а й через уміння вичавити максимум з себе та своїх партнерів. Це те, що зробило його найбільшим капітаном в історії клубу.

За межами поля він був відмінним другом і для мене, і для багатьох людей, причетних і непричетних до клубу. Безліч разів я бачив, як Террі допомагав людям – це те, що непомітно публіці, але те, що визначає його як людину.

Джон, ти заслуговуєш всіх найкращих слів, які почуєш в найближчі тижні. Я сподіваюся, що в кінці сезону ти піднімеш над головою ще 2 трофея.

Що б ти не вирішив робити далі, я знаю, що твоє рішення сприймуть з повагою, а "Челсі" назавжди залишиться твоєю командою. Висловлюю свою абсолютну повагу", – написав Лемпард в своєму Instagram.

Нагадаємо, "Челсі" заявив, що Террі в кінці сезону-2016/17 покине команду.

, а також у Viber