УКР РУС

Легка справа для Адвоката. Греція - Росія. АНОНС

16 червня 2012 Читать на русском

Ці команди провели між собою вже 21 зустріч, з яких Греція виграла.... лише три. Ще у п'яти матчах команди переможця не виявляли.

16 червня, 21:45. Варшава, “Національний стадіон”. Головний суддя — Йонас Еріксен (Швеція). Пряма трансляція на телеканалі “Україна”.

Вважаються підопічні Діка Адвоката фаворитами і у звітній зустрічі. Насамперед тому, що Греція нічим особливим не вразила у двох зіграних на Євро матчах. Навіть незважаючи на те, що елліни намагаються грати в атакувальний футбол, а не той, який команда демонструвала за часів Отто Рехагеля. Однак в тих же двох матчах Греція довела, що вона - команда “з характером”, яка бореться до фінального свитка.

Росія ж, видавши феєричний матч з чехами у стартовому матчі Євро, продемонструвала в наступному турі звичну для цієї команди нестабільність, розписавши мир із Кадрою. Та навіть попри це, для виходу у наступний раунд підопічним Діка Адвоката вистачить зіграти в нічию. А у разі перемоги росіяни узагалі забезпечать собі вихід із групи з першого місця.

Та навіть якщо станеться диво, і росіяни програють, то за умови нічиєї у матчі Польща - Чехія вони все одно потраплять у чвертьфінал. Можуть завершити Аршавін та компанія виступи на Євро, якщо поступляться суперникам з різницею... більш ніж у п'ять голів. Та у ці “міфи древньої Греції” навряд чи хтось вірить.

Щодо кадрових втрат команд, то Дік Адвокат не може розраховувати на нападника Олександра Кокоріна, а наставник греків Фернанду Сантуш буде змушений обійтися без основного голкіпера Костаса Халіаса, який отримав травму у зустрічі із збірною Чехії — 1:2.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на цей матч:

Перемога Греції — 5.00

Нічия — 3.50

Перемога Росії — 1.73

Андрій Думич. Футбол24