УКР РУС

Легіонер Динамо влаштував демарш у збірній – скандального форварда підтримав ще один екс-представник УПЛ

19 червня 2023 Читать на русском

Методи роботи Люка Хольца у збірній Люксембурга не влаштували одразу двох його підопічних.

Нападник Жерсон Родрігеш та півзахисник Венсан Тілль не допоможуть люксембуржцям у матчі кваліфікації до Євро-2024 проти Босніїї і Герцеговини, повідомляє Football in Luxembourg.

Скандальний легіонер Динамо змінив імідж – фото чудернацького експерименту

За інформацією джерела, обидва футболіста вже покинули розташування національної команди. Причина демаршу – розбіжності з головним тренером "червоних левів" Люком Хольцом.

Зазначається, що екс-хавбек Ворскли (який так і не дебютував за полтавців через війну) самостійно вирішив відправитися з табору збірної додому, тоді як форвард Динамо пропустив два тренування команди і був відсторонений.

"За свої 13 років я ніколи такого не відчував. Він (Тілль, – прим.) пішов додому, не сказавши ні слова. Він розчарований заміною чи своїм виступом? Це якась сімейна політика, щоб підтримати свого брата (Олів'є відсторонили від участі у збірній через конфлікт з фізіотерапевтом, – прим.)? У будь-якому разі, це егоїзм щодо решти членів команди. А щодо Родрігеса... Він не з'явився на тренування в неділю. Оскільки він уже отримав фінансові санкції з тієї ж причини, це рішення було необхідним. З поваги до інших", – цитує Хольца Tageblatt.

Нагадаємо, матч відбору до Євро-2024 між Люксембургом та Боснією відбудеться 20 червня.

Євро-2024: Лукаку врятував Бельгію від поразки, Грузія випередила Іспанію, гол Холанда не зупинив сенсаційного лідера