УКР РУС

Легендарний ісландський коментатор: Чекаю, коли новий партнер мого сина, український Мессі, зіграє проти Ісландії

5 вересня 2016 Читать на русском

Знаменитий своїми емоціями на матчах Євро-2016 коментатор Гудмундур Бенедіктссон поділився думками напередодні матчу 1-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Ісландія.

"Сподіваюся, Україна не заб'є нам. Хоча у вас дійсно хороша команда. Так, Євро-2016 було для України не найкращим, але результати до Чемпіонату Європи виглядали непогано. Біля керма збірної зараз містер Андрій Шевченко, це напевно додасть гравцям екстрамотивації. Але я знаю і те, що у Шевченка немає ні найменшого тренерського досвіду, тому сподіваюся, що команда під його керівництвом проявить себе вже після матчу з Ісландією.

Який рецепт, як обіграти Ісландію? Не чекайте, що обіграєте нас! А рецепт можу дати вам вже після повторного матчу команд.

Зірки української збірної? Усі знають Коноплянку, Ярмоленка, Федецького, але і без них там багато висококласних гравців. "Шахтар" і "Динамо" – великі імена в Європі. А ще я чекаю не дочекаюся можливості побачити у справі нового партнера свого сина Альберта по ПСВ – Олександра Зінченка. Чув, його називають новим Мессі", – розповів Бенедіктссон.

Емоційний ісландський коментатор втратив роботу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини