УКР РУС

Буряк: Не міг повірити у виліт Динамо від Янг Бойз

3 серпня 2017 Читать на русском

Відомий екс-гравець Динамо Леонід Буряк прокоментував виліт Динамо з Ліги чемпіонів від Янг Бойз.

"З тією грою, яку Динамо показало в першому матчі, я, та й напевно не тільки я, не думав, що Динамо вилетить з Ліги чемпіонів. Не в образу Янг Бойз, але "біло-сині" не повинні програвати таким суперникам. Однак це футбол, Янг Бойз заслужили загальну перемогу.

Господарі домінували впродовж усього поєдинку, адже, по суті, крім виходу один на один Ярмоленка, у Динамо шансів, щоб забити, не було. У важкий момент, здавалося, пішла гра у Максима Коваля, який тягнув практично все, але і він помилився, пропустивши безглуздий м'яч в самому кінці матчу.

Не хочу зараз міркувати про те, хто винен, оскільки це мій рідний клуб. Я як уболівальник сам півночі не спав, не міг повірити в такий підсумок поєдинку і в те, що Динамо так рано залишилося без Ліги чемпіонів, хоча пройти Янг Бойз було під силу. Є керівництво клубу, яке має розібратися в ситуації, що склалася", – розповів Буряк в інтерв'ю "Команда №1".

Нагадаємо, Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів, програвши Янг Бойз за правилом виїзного гола. Дивіться відео голів і огляд матчу Янг Бойз – Динамо. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував виліт від швейцарців. Тренер Янг Бойз Хюттер вважає, що Динамо мало пропускати більше голів. Андрій Ярмоленко відверто розкритикував гру Динамо і себе за виліт від Янг Бойз.

Янг Бойз – Динамо. 5 головних підсумків фіаско киян в Лізі чемпіоні

Дякую Максиму за сенсацію, або Динамо вибив 18-річний новачок: швейцарські ЗМІ про київське жахітт

"Це страшне приниження. Як так можна взагалі?" Реакція соцмереж на виліт Динамо із Ліги чемпіонів