УКР РУС

Легендарний екс-голкіпер Барселони госпіталізований з коронавірусом – він грав проти України та Динамо

29 березня 2020 Читать на русском

Рекордсмен збірної Туреччини Рюштю Речбер опинився у лікарні після того, як тест на коронавірус дав позитивний результат.

Рюштю Речбер став ще одним, хто постраждав від пандемії коронавірусу, про що повідомила дружина голкіпера на своїй сторінці в Instagram.

Ювентус офіційно зменшив зарплату гравцям через коронавірус – туринці зекономлять величезну суму

"Мені хотілося б повідомити вам кращі новини, але мушу повідомити, що мій чоловік госпіталізований з діагнозом коронавірус. Все було нормально, коли у нього раптово розвинулися симптоми. Це критичні та важкі часи. Усе трапилося дуже швидко, і ми досі шоковані", – розповіла дружина екс-воротаря Ісіл.

Вона додала, що тест на коронавірус у неї, а також доньки і сина Речбера дали негативний результат. "Він у лікарні, і нам не дозволяють його бачити. Це найскладніша частина, бо неможливо бути з ним", – зізналась жінка.

Нагадаємо, за свою кар'єру Рюштю встиг пограти за Барселону та став справжньою легендою для збірної Туреччини – здобув бронзу на ЧС-2002 та Євро-2008, залишається рекордсменом за кількістю матчів (120). Голкіпер відомий і українському вболівальнику. Рюштю не зміг стримати підопічних Олега Блохіна на відборі до ЧС-2006 (0:3), а також поступився київському Динамо (0:4) у плей-офф Ліги Європи 2010/11.

Станом на 29 березня в Туреччині понад 7400 людей захворіли на коронавірус, зафіксовано 108 смертельних випадків і ще 309 серйозних. Видужали 70 осіб.

"Історична різанина": ультрас Аталанти вимагають у Маліновського і Ко знятися з чемпіонату Італії