УКР РУС

Легенда "Шахтаря": У моїй компанії Путін, а в сепаратизмі-тероризмі звинуватили недалекі люди

25 жовтня 2015 Читать на русском

Голова донецької міської федерації футболу, знаменитий у минулому захисник "Шахтаря" Віктор Звягінцев гнівно відкинув звинувачення у сепаратизмі.

"У мого зятя Віктора Онопка 14 жовтня був день народження. Часто з ним спілкуюсь. Він, як і я, Терези за гороскопом. У цій "компанії" ще і Володимир Путін. До речі, і Юра Дегтярьов, мій давній друг", - сказав 65-річний Звягінцев у розмові з відомим екс-коментатором В'ячеславом Шарауфтдіновим, який працює зараз на ДНР.

"Що сказати? Чим я займався до війни, тим продовжую займатися і зараз. Це моя улюблена справа. Я знаю футбол і з задоволенням ним займаюся. Я не уявляю собі ніякого іншого заняття. Якось спробував себе в іншій справі - в шахтарській. Поважаю працю гірників, але це не моє. І тому, поки у мене є сили і здоров'я, займатимуся тільки футболом.

Вищі ешелони - це не моє, я вважаю, що я перебуваю на своєму місці і буду займатися тільки тим, чим я займаюся вже багато років. Про сепаратизм-тероризм скажу тільки одне. Ті, хто мене звинуватив у такому, недалекі люди. У них просто немає розуму. Що я мав робити, коли у нас тут склалася така ситуація? Залізти в підвал, лягти і чекати смерті?

Складний час. Проблеми з матеріальною базою. У нас багато чого не вистачає. Маю на увазі інвентар. Ми не можемо поїхати кудись на турнір за межі ДНР. Як мовиться, варимося у власному соку. А до війни у нас все було по-іншому. Важко. Але ми оптимісти!", - додав бронзовий призер Олімпіади-1976.

Звягінецев також повідомив цікаву річ: його внучка стала тренером і навіть отримала пропозиції працювати в Чилі. На запитання Шарафутдінова, чи навчається вона в Москві, функціонер відповів: "Ні, в Іспанії".

Нагадаємо, Звягінцева звільнили з ФФУ з формулюванням за підтримку сепаратистів.

Читайте також:

Легенда "Шахтаря" та відомий український коментатор нагородили учасників чемпіонату ДНР (ФОТО)

Звягінцев: Бразильцям "Шахтаря" аби тільки фінти, самовіддачі - нуль