УКР РУС

Легенда "Чорноморця": Я зарікся ходити на одеський стадіон

24 квітня 2014 Читать на русском

Легендарний гравець "Динамо" і "Чорноморця" Ігор Бєланов поділився очікуваннями від протистояння своїх рідних команд, яке відбудеться сьогодні о 19:30 в Одесі.

"Останнім часом інший мій колишній клуб - "Чорноморець" - розлучився з великою групою ключових виконавців, що відразу ж позначилося на результатах. На виїзді "моряки" незмінно програють, не показуючи змістовної гри. Вважаю, що впертий опір у рідних стінах "Дніпру" відібрав у одеської команди багато сил, тому знову здивувати футбольну Україну черговою перемогою над одним з лідерів буде архіскладно. Якими б не були недопрацювання у грі "Динамо", проблем в діях різних ліній "Чорноморця" куди більше. Проте, вболівальники чорно-синіх напевно будуть знову чекати від своєї команди позитивного результату", - зазначив Бєланов.

"На трибунах одеського стадіону очікується більш численна аудиторія, ніж на матчі з "Дніпром". Правда, серед глядачів мене не буде. Справа в тому, що мене, як колишнього гравця "Чорноморця", який віддав цій команді без малого п'ять сезонів, ввела в шоковий стан заява директора одеського стадіону. Одного разу він мені заявив, що на матчі мого рідного клубу я повинен купувати квитки! І це при тому, що в нинішньому гімні "Чорноморця" є такі слова: "Ми шануємо ветеранів...". З тих пір я зарікся ходити на одеський стадіон. Такого ставлення до себе, зізнатися, не очікував", - заявив володар "Золотого м'яча"-86'.

Додамо, що Бєланов також прокоментував нинішню ситуацію в "Динамо".