УКР РУС

Барселона сенсаційно поступилась Леганесу, який здійснив фантастичний камбек за 2 хвилини

26 вересня 2018 Читать на русском

Барселона у матчі 6-го туру Ла Ліги програла на виїзді Легенасу з рахунком 1:2.

Каталонці відкрили рахунок вже на 12-й хвилині. Мессі звільнився від опіки декількох суперників та віддав передачу на Коутінью, який класним ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив у дальній кут воріт Куельяра. Вже незабаром Барса могла забивати вдруге, однак Мессі влучив у хрестовину.

Команда Андрія Луніна, який знову не потрапив у заявку, прокинулась лише через півгодини гри. Ен-Несері увірвався у карний з правого флангу та пробив прямісінько у тер Штегена. А перед свистком на перерву німецький кіпер "блаугранас" потягнув обвідний удар Оскара у дев’ятку.

А ось дебют другого тайму став справжнім кошмаром для команди Вальверде. Спочатку чемпіони Іспанії пропустили від Ель-Жара, який головою завершив швидку контратаку Леганеса, а вже через хвилину Піке привіз собі другий гол. Досвідчений захисник Барси, намагаючись вибити м'яч подалі, подарував сферу Оскару, який з близької відстані розстріляв ворота тер Штегена.

Барселона до остатнього намагалась врятувати гру, але зіткнулась з неймовірним Куельяром. 34-річний голкіпер, якому програє конкуренцію Андрій Лунін, здійснив два суперсейви в одній атаці, відбивши удари Коутінью та Ракітіча.

Барса у підсумку зазнала першої поразки у сезоні. Каталонці ділять першу сходинку з Реалом (13 очок), який ще повинен зіграти проти Севільї. Леганес, здобувши дебютну перемогу в Ла Лізі, піднявся на 17 місце (4 очки).

Іспанія. Ла Ліга, 6 тур

Леганес – Барселона – 2:1

Голи: Ель-Жар, 52, Оскар, 53 – Коутінью, 12