УКР РУС

Лебеденко: Кортеджано роздає підказки на полі українською мовою

9 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Карпат Орест Лебеденко поділився очікуваннями від прийдешнього матчу 8-го туру УПЛ проти Вереса.

"Після гри з Олімпіком детально розібрали матч, багато уваги приділили саме небезпечним моментам біля воріт опонента. З кожною грою прогресуємо: друга гра на нуль, помітні великі плюси в обороні. Команда вже не пропускає стільки м’ячів як раніше.

Верес детально ще не розбирали. Думаю, найближчим часом тренер розповість нам за рахунок чого можна їх обіграти. Скажу, що у них сильні, досвідчені гравці, які не менше нас будуть жадати перемоги. У неділю на полі буде справжня битва. Західне дербі по-іншому сценарію ніколи не проходить (усміхається).

Подібні матчі завжди забирають багато сил та емоцій. У фізичному плані готуємось як і до кожної гри. Але думки про важливість цього поєдинку присутні постійно. Потрібно бути максимально налаштованими та сконцентрованими, віддати все заради позитивного результату. Тим паче, що команді так необхідна ця перемога.

Адаптація новачків? Ми постійно разом тренуємось, тому вже встигли не тільки звикнути один до одного, а й подружитись. У нас хороший, веселий колектив. Немає такого, щоби нові футболісти тримались виключно своєю групою. Всі хлопці товариські, добрі, проблем зі спілкуванням не виникає.

Легіонери? Відчувають себе як вдома, і це насправді класно. Потроху вчать мову та намагаються все більше говорити українською. До прикладу, Кортеджано на полі підказки роздає партнерам тільки українською, кожен його розуміє", сказав Лебеденко в інтерв'ю офіційному сайту Карпат.

"Вивчив чимало українських слів. Наприклад? Слава Україні!" Хто такий Гвідо Кортеджано

Нагадаємо, що матч 8 туру УПЛ Карпати – Верес відбудеться 10 вересня на стадіоні Україна. Початок зустрічі – о 17:00.