УКР РУС

Леал: Шахтар заслуговував вийти в 1/4 фіналу ЛЧ

27 березня 2018 Читать на русском

Тренер-аналітик Шахтаря Тіагу Леал прокоментував гру "гірників" у Лізі чемпіонів.

Тіагу Леал, який сьогодні, 27 березня, святкує свій 33-й День Народження, в інтерв'ю прес-службі Шахтаря заявив, що команда заслуговувала вийти в 1/4 фіналу ЛЧ. Нагадаємо, "гірники" мінімально поступились Ромі (0:1) та вилетіли з турніру за рахунок виїзного гола римлян.

"Футболісти, тренери, переконаний, уболівальники також, пишаються виступом Шахтаря в цій Лізі чемпіонів. Ми показали дуже якісну гру, продемонстрували здібності команди, підтримали високий імідж клубу на міжнародній арені. "Гірники" ледве не опинились у вісімці найкращих клубів Європи! Слід розуміти, що саме ми створили ці очікування в людей після фантастичного групового етапу і першого поєдинку з Ромою в Харкові, де могли відкинути всі питання щодо виходу у чвертьфінал. Однак перед стартом турніру ніхто не вірив, що вдасться потрапити до плей-офф.

Проте ми були готові до такого виклику. Рома, граючи в групі з мадридським Атлетіко й лондонським Челсі, на своєму стадіоні не пропустила жодного гола. На жаль, Шахтар також не зміг забити. Гадаю, ми заслуговували чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Зараз переключаємось на українську Прем’єр-лігу, де наша головна мета – золоті медалі. Адже в наступному сезоні наші вболівальники знов мають почути гімн Ліги чемпіонів", – сказав Леал.