УКР РУС

ЛЧ, плей-офф: "Шахтар" проти непереможного "Рапіда"

19 серпня 2015 Читать на русском

Передостанній крок до групового етапу. Уже сьогодні донецький "Шахтар" зійдеться з "Рапідом" із Відня у першому матчі останнього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

На попередній стадії "гірники" розібралися із "Фенербахче", а "Рапід" дещо несподівано вибив "Аякс". Добре йдуть справи у віденців і у внутрішньому чемпіонаті, де вони за 5 турів ще не програвали і лише раз зіграли унічию.

"Усі ігри Ліги чемпіонів відзначаються неймовірною інтенсивністю. Часто результату добивається той, хто більше сконцентрований, а не в кого більше майстерності. Плюс, якщо команда обіграє такий клуб як "Аякс", то вона має задатки долати ще сильніші команди", - говорить перед матчем Мірча Луческу.

Як би там не було, фаворитом цього двобою фахівці все ж одностайно називають "Шахтар". Щоправда по авторитету "гірників" дещо вдарив останній тур української Прем’єр-ліги, в якому вони пропустили два сухих м’ячі від "Дніпра". Утім і в цьому є свої плюси.

Матч між "Рапідом" і "Шахтарем" розпочнеться традиційно для Ліги Чемпіонів - о 21:45. Зустріч-відповідь у Львові відбудеться вже 25 серпня.