УКР РУС

ЛЧ. Груповий етап. "Джмелі" з'їдають "канонірів", а "Реал" - "синьо-гранатових". ВІДЕО

17 вересня 2014 Читать на русском

Перший ігровий день першого туру групового етапу найпрестижнішого клубного євротурніру подарував шанувальникам гри мільйонів незабутні гольові миттєвості.

Два швидкі контрвипади подарували "Борусії" перемогу над "Арсеналом". На останній хвилині першого тайму Іммобіле зробив рейд і перехитрив Щесни. Щойно розпочався другий тайм контратака вдалася прудконогому Обамеягу, який, не без талану, розправився із захистом гостей. Таким чином віце-чемпіони Німеччини здобувають третю перемогу над "канонірами" у семи поєдинках.

Суперники лідера групи "Ґалатасарай" та "Андерлехт" розійшлись миром. Врятував честь господарів у Туреччині Їлмаз у доданий час. У наступному турі саме "Андерлехт" та "Борусія" зійдуться у дуелі.

"Байєру" довелось змиритись з першою поразкою у сезоні саме на старті Ліги чемпіонів. Незважаючи на хороші нагоди відзначитись, "фармацевти" змушені змиритись з голом Моутінью у другому таймі і першим фіаско у семи поєдинках під керівництвом Рогера Шміта. У наступному турі "Байєр" приймає "Бенфіку", яка зганьбилась вдома від "Зеніта". Пітерці вирішили долю протистояння до середини першого тайму. Відігратись вже не було сил, адже червону картку заробив кіпер.

Цілком протилежна картина на євроарені у стані нещодавніх суперників у матчі іспанської Прімери. "Реал" після 115 днів після тріумфу у Лісабоні розчавив "Базель" (5:1), а "матрацники" поступились в гостях "Олімпіакосу".

Повернення "Ліверпуля" в елітну когорту на євроарені після п'яти років відсутності виявилося інтригуючим, проте продуктивним. Долю поєдинку з "Лудогорцем" "червоні" вирішили в останні хвилини. Не без проблем "Стара Синьйора" здолала шведів.

"Борусія" Д - "Арсенал" - 2:0 (1:0)
Голи: Іммобіле, 45, Обамеянг, 48

    
**********
"Ґалатасарай" - "Андерлехт" - 1:1 (0:0)
Голи: Їлмаз, 90+1 - Прат, 52
**********
"Бенфіка" - "Зеніт" - 0:2 (0:2)
Голи: Халк, 5, Вітсель, 22
**********
"Монако" - "Байєр" - 1:0 (0:0)
Гол: Моутінью, 61

    
**********
"Реал" - "Базель" - 5:1 (4:1)
Голи: Сухі (авт), 14, Бейл, 30, Роналду, 31, Хамес, 37, Бензема, 79 - Дерліз, 38     
**********
"Ліверпуль" - "Лудогорець" - 2:1 (0:0)
Голи: Балотеллі, 82, Джеррад, 90+2 - Абало, 90
**********
"Ювентус" - "Мальме" - 2:0 (0:0)
Голи: Тевес, 59, 90
**********
"Олімпіакос" - "Атлетіко" - 3:2 (2:1)
Голи: Масуаку, 13, Афеллай, 31, Мітроглу, 73 - Манджукіч, 38, Грізман, 86