УКР РУС

Лаціо поступився Ювентусу перед матчем з Динамо: огляд матчу

3 березня 2018 Читать на русском

Лаціо мінімально програв Ювентусу в матчі 27 туру Серії А. Огляд матчу читайте на Футбол 24.

Римський Лаціо в Римі на стадіоні Олімпіко поступився Ювентусу перед матчем Ліги Європи з київським Динамо. Лаціо зіграє в Римі з Динамо в четвер, 8 березня.

Лаціо та Ювентус в очній зустрічі грали досить обережно. Матч мав закінчитись нульовою нічиєю, але на 90+3-й хвилині несподівано переможний гол завдяки сольному проходу забив Пауло Дибала.

Лаціо – Ювентус – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Туринський клуб за підсумками матчу набрав 68 очок, у Лаціо залишилось 52 пункти. "Орлів" можуть обійти Інтер, який перед 27-м туром мав в активі 51 очко, та Рома (50 очок).

Інтер зіграє в дербі з Міланом 4 березня. Наполі, який очолює Серію А з 69 очками, в 27-му турі сьогодні приймає Рому, суперника Шахтаря в Лізі чемпіонів.

Текстову онлайн-трансляцію матчу Наполі – Рома дивіться на Футбол 24. Початок матчу о 21:45.

Турнірна таблиця Серії А

Барселона – Атлетіко та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

За статистикою – Ювентус, за грою – мали бути "нулі"

Мабуть, найбільш справедливим підсумком матчу на Олімпіко мала стати нульова нічия. Так би мовити, ніхто не хотів програвати – Лаціо та Ювентус побудували гру з максимальною увагою до безпеки біля своїх воріт.

Не варто говорити про "захисну модель", адже ні Лаціо, ні тим більше Ювентус, який веде боротьбу з Наполі за Скудетто, не закривались на своїй половині поля, але й авантюр вони робити не збирались.

Фани Юве, згадуючи цю перемогу, обов’язково наведуть цифри статистики, яка говорить на користь клубу з Турину. За ударами, володінням м’ячем (60,3% на 39,7%), передачами (609 на 392), виграними єдиноборствами (57 проти 45) Ювентус переважав Лаціо. Так що, незважаючи на естетичне сприйняття гри, назвати перемогу Юве сенсаційною не доводиться.

Ювентус здобув 10-ту перемогу поспіль в Серії А та продовжує суперечку з Наполі за "золото".

Проти лому – і Іммобіле безсилий

Найкраща атака Серії А, Лаціо, та найкращий бомбардир чемпіонату, Чіро Іммобіле, капітулювали перед найкращим захистом ліги. Захист Юве просто з’їв голеадора, і Сімоне Індзагі достроково зняв Іммобіле з гри на 79-й хвилині. Можливо, вже з думками про матч з Динамо в ЛЄ та пам’ятаючи про навантаження цього тижня (Іммобіле відіграв 120 хвилин проти Мілана в Кубку Італії).

Гравець матчу – Пауло Дибала

Якби не переможний гол Пауло Дибали на 90+3-й хвилині, знайти героя матчу було б досить складно. Але справа не лише в факті голу – це був справжній сольний гол одного майстра.

Аргентинець, отримавши м’яч перед штрафним майданчиком, прокинув м’яч поміж ніг Луїсу Феліпе та виграв силову дуель у капітана Лаціо Марко Пароло.

Дибала: Цей гол додав мені впевненості

Цікаві факти

– Ювентус здобув 10 перемог поспіль в Серії А. Останнім, хто відібрав очки у Юве, був Інтер (0:0).

– "Стара синьйора" пропустила 1 гол у 13 попередніх турах Серії А (від Верони).

– Лаціо до цього двічі обіграв Ювентус у цьому сезоні – 3:2 у Суперкубку та 2:1 в Турині в першому колі чемпіонату. Найкращий бомбардир Серії А Чіро Іммобіле (23 голи) в кожному з цих матчів відзначився дублем, але не забив жодного – в третьому.

Італія, Серія А, 27 тур

Лаціо – Ювентус – 0:1

Гол: Дибала (90+3)

Лаціо: Стракоша – Феліпе, Де Врей, Раду – Луліч (Мурджа, 90), Пароло, Лукас Лейва, Мілінковіч-Савіч, Лукаку – Луїс Альберто (Андерсон, 70) – Іммобіле (Кайседо, 79)

Запасні: Гуерієрі, Патрік, Нані, Крекко, Уоллес, Бастуш, Варгіч, Жордау

Ювентус: Буффон – Барцальї, Бенатія, Ругані – Ліхтштайнер (Дуглас Коста, 57), Хедіра, П'яніч, Матюйді, Асамоа – Манджукіч (Сандро, 72), Дибала (К'єлліні, 90+)

Запасні: Щенсни, Маркізіо, Хьоведес, Стураро, Бентанкур, Дель Фаверо