УКР РУС

Лавриненко: Якщо введуть VAR – команди в Першій лізі не дограватимуть матчі через відсутність гравців

12 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко поділився емоціями від кубкового матчу 1/4 фіналу проти Миная.

"Вітаю минайців з виходом до півфіналу, бажаю їм дійти до фіналу. Цікава кубкова гра, моя думка – що її зіпсував арбітр зайвими свистками. Це не відмовка. Своєю командою я залишився задоволений. Ми більшу частину матчу провели в меншості, але слава Богу, що не було VAR, тому що тоді не залишилося б футболістів на полі.

Кобін: Наснилось, що Минай виграє по пенальті, тому був спокійний

Але в цілому уболівальникам повинна була сподобатися гра. Важке поле, обидві команди витратили багато сил. А пенальті – це лотерея, комусь пощастило, комусь ні. Сконцентруємося на чемпіонаті.

Кожен дотик – це свисток. Я розумію, що футболіст може отримати травму і арбітр їх захищає, але це футбол, за це футболісти отримують зарплату. Кожна атака – це свисток. Краще дати командам з'ясувати стосунки і не думати про те, що раптом футболіст може отримати травму.

У нас завжди Кубок славиться боротьбою, ми ж не можемо як іспанці обігравати по десять гравців і носити м'яч на носі. Ми хочемо грати як в Іспанії, і щоб футбол був як в Іспанії, але арбітраж – це наша біда. Якщо введуть VAR – команди в Першій лізі не дограватимуть матчі через відсутність гравців", – цитує Лавриненка Ua-football.

Нагадаємо, у матчі 1/4 фіналу Кубка України Інгулець у серії пенальті поступився Минаю і вилетів з розіграшу турніру.

Минай у драматичній серії пенальті здолав Інгулець і став першим півфіналістом Кубка України