УКР РУС

Лавриненко визначився з тренерським штабом у Вересі

29 червня 2023 Читать на русском

Наставник рівнян Сергій Лавриненко обрав собі трьох асистентів.

Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко озвучив імена помічників, які допомагатимуть йому у роботі з командою, повідомляє офіційний сайт "червоно-чорних".

Лавриненко офіційно очолив Верес

До тренерського штабу увійдуть Сергій Таран, Вадим Заяць та Юрій Шевчук. Перші двоє – вже підписали контракти з народним клубом. Юрій Шевчук приєднається до команди 1-го липня.

Нагадаємо, 50-річний Таран виступав за кропивницьку Зірку, шепетівський Темп, сєвєродонецький Хімік та луганську Зорю. Після завершення кар'єри гравця працював у тренерському штабі Лавриненка у Зірці та Інгульці.

49-річний Заяць пограв за Буковину, Зірку, запорізький Металург, сімферопольську Таврію та Закарпаття. У сезоні 2009/10 у якості головного тренера виграв разом з Буковиною Групу А Другої ліги. Також працював на посаді заступника гендиректора у Таврії, був помічником спортивного директора у харківському Металісті та президента у чернівецькій Буковині.

38-річний Шевчук захищав ворота львівських Карпат, тернопільської Ниви, Львова та Руха. Після завершення кар'єри футболіста працював тренером воротарів у Русі.

"Нелегально – не поїду": Лавриненко – про варіанти за кордоном, ЛНЗ, запрошення від Вереса та тиск з боку агентів