УКР РУС

Лаціо впевнено переміг Верону, Інтер на останніх хвилинах переміг Дженоа

24 вересня 2017 Читать на русском

В рамках 6 туру Серії А Лаціо переграв Верону, Інтер вирвав перемогу в матчі проти Дженоа, Кротоне обіграв Беневенто, а Кальярі розібрався з К'єво.

Лаціо досить легко обіграв Верону. В першому таймі комфортну перевагу римлянам приніс Іммобіле, який спочтаку реалізував пенальті, а потім прорвався крізь захисників і точно пробив у нижній кут воріт. В другому таймі Марушич зробив перевагу орлів розгромною, скориставшись чудовою передачею Іммобіле.

Інтер здобув важку перемогу над Дженоа. Перший тайм вийшов насиченим, обидві команди мали небезпечні моменти. Найгострішим з них був удар Брозовіча, після чого м'яч влучив у стійку воріт. В другому таймі моментів було менше, хоча Дженоа була трохи ближчою до забитого голу. Але на 87 хвилині Д'Амброзіо замкнув подачу з кутового Маріу і приніс 3 очки міланцям.

Кротоне впевнено розібрався з аутсайдером чемпіонату Беневенто. Кротоне з самого початку матчу захопив ініціативу в матчі. І наприкінці першого тайму Мандрагора матеріалізував цю перевагу у забитий м'яч. А на 58 хвилині Роден подвоїв перевагу Кротоне. Беневенто мав можливість скоротити відставання, але Віола не зумів реалізувати пенальті.

К'єво на виїзді переграв Кальярі. Перший тайм пройшов досить рівно і Кальярі був ближчий до забитого м'яча. Однак по перерві Інглезе вивів К'єво вперед. Після забитого м'яча вони почали грати від захисту, а Кальярі намагався відігратись. Але свою команду підвів Пізакане, отримавши другу жовту картку. І в кінці матчу Стемпінський поставив крапку у матчі красивим ударом у нижній кут.

Чемпіонат Італії 2017/18, 6 тур

Верона – Лаціо – 0:3

Голи: Іммобіле, 24(пен.), 41, Марушич, 60

Інтер – Дженоа – 1:0

Гол: Д'Амброзіо, 87

Вилучення: Таарабт, 90+4

Кротоне – Беневенто – 2:0

Голи: Мандрагора, 43, Роден, 58

Нереалізоване пенальті: Віола, 85

Кальярі – К'єво – 0:2

Голи: Інглезе, 53, Стемпінський, 90+3

Вилучення: Пізакане, 83