УКР РУС

Лаціо розтрощив К'єво, Торіно не зміг здолати Сассуоло

21 січня 2018 Читать на русском

В рамках 21 туру Серії А Лаціо розгромив К'єво, Болонья впевнено перемогла Беневенто, Кротоне розгромив Верону, Лаціо каменя на камені не залишив від К'єво, Сампдорія впевнено обіграла Фіорентину, Торіно не зміг обіграти Сассуоло, Удінезе та СПАЛ розійшлись нічиєю.

Болонья впевнено переграла Беневенто. Перший гол в матчі був забитий наприкінці першого тайму, Дестро головою замкнув подачу Верді зі штрафного. А в другому таймі Джемайлі та Де Майо довели рахунок до розгромного.

Кротоне розгромив Верону. Барберіс швидким голом відкрив рахунок в матчі, а в другому таймі Стоян та Річчі зробили перевагу Кротоне впевненою. Сукуліні підвів Верону, отримавши пряму червону картку за грубу гру.

Лаціо розтрощив К'єво. В середині першого тайму команди обмінялись забитими голами Альберто та Пучареллі. На перерву команди пішли за переваги Лаціо, Мілінковіч-Савіч вивів свою команду вперед. В другому таймі він оформив дубль, а наприкінці матчу Бастуш та Нані встановили остаточний рахунок в матчі.

Сампдорія впевнено обіграла Фіорентину. Головним героєм матчу став Квальярелла, який оформив хет-трик. Санчес наприкінці матчу один м'яч відквитав, однак Сампдорія в результаті святкувала перемогу.

Торіно не зміг обіграти Сассуоло. В середині першого тайму Обі вивів туринців вперед. Однак в другому таймі Берарді зрівняв рахунок і врятував нічию для Сассуоло.

Удінезе та СПАЛ розійшлися нічиєю. На початку першого тайму Самір вивів фріульців вперед в рахунку, однак СПАЛ на початку другого тайму Флоккарі зрівняв рахунок.

Після цього туру Лаціо набрав 43 очки і залишився на 3 місці, К'єво з 22 пунктами залишився на 13 позиції. Болонья піднялась на 12 місце, Беневенто залишився на останній позиції. Кротоне завдяки цій перемозі набрав 18 очок і залишився на 17 місці. Сампдорія набрала 33 бали і піднявся на 6 місце, Фіорентина розташувалась на 11 позиції. Місця Торіно, Сассуоло, Удінезе та СПАЛа не змінились після цього туру.

Чемпіонат Італії 2017/18, 21 тур

Болонья – Беневенто – 3:0

Голи: Дестро, 35, Де Майо, 75, Джемайлі, 88

Верона – Кротоне – 0:3

Голи: Барберіс, 3, Стоян, 54, Річчі, 67

Вилучення: Сукуліні, 61

Лаціо – К'єво – 5:1

Голи: Альберто, 23, Мілінковіч-Савіч, 32, 68, Бастуш, 84, Нані, 86 – Пуччареллі, 25

Сампдорія – Фіорентина – 3:1

Голи: Квальярелла, 30, 60, 68 – Санчес, 80

Сассуоло – Торіно – 1:1

Голи: Берарді, 54 – Обі, 26

Удінезе – СПАЛ – 1:1

Голи: Самір, 11 – Флоккарі, 49