УКР РУС

"Лаціо" розгромив "Пескару" завдяки каре Пароло, "Торіно" через курйозну помилку не переграв "Емполі"

5 лютого 2017 Читать на русском

В 23 турі Серії А по три бали набрали "Сассуоло", "Аталанта", "Лаціо". "Удінезе" та "Торіно" зіграли з своїми суперниками внічию.

У Вероні глядачі голів не побачили. Хтозна, можливо наприкінці матчу "віслюки" зуміли би вирвати перемогу, але їх підвів словенський оборонець Цесар, отримавши дві жовті картки. Тепер в "К'єво" налічується 29 очок та дванадцята сходинка. "Удінезе" – одинадцятий.

В Генуї грали сусіди по таблиці: "Дженоа" (15 місце) та "Сассуоло" (16). Першими забили гості, вміло використавши штрафний удар. Гол Пеллегріні так і залишився єдиним. "Зелено-чорні" піднімаються на тринадцяту позицію.

"Аталанта" після першого тайму вигравала у "Кальярі" – 2:0. Дублем вистрілив капітан бергамасків Алехандро Гомес. Особливо гарним вдався другий гол аргентинця: в дальню "дев’ятку" з метрів п’ятнадцяти. Колишній гравець "Металіста" дарує команді з Бергамо три очки. "Аталанта" поки що шоста.

"Торіно" грав проти "Емполі". Здавалося, "бики" після голу на 10 хвилині (Белотті) здобудуть впевнену перемогу, як в компенсований час першого тайму албанський оборонець "Торіно" Аєті вирішив віддати пас назад, на Харта. Дорогою до воріт м’яч зупинився у калюжі. Ситуацією скористався Пучареллі – 1:1. Прикра помилка албанця та нереалізований пенальті від Фальке вартували "Торіно" дорогоцінних пунктів. В наступному турі туринці (9 місце) гратимуть проти останньої "Пескари".

Тренер "Пескари" Массімо Оддо протистояв команді, за яку провів понад 130 матчів. Вже на початку гри столичні "орли" вигравали в два голи завдяки дублю Пароло. Однак до свистка на перерву "дельфіни" зрівняли рахунок, при цьому ще не реалізувавши сумнівний пенальті! На щастя для Індзагі, на початку другої половини Пароло та Кейта знову забезпечили римлянам перевагу в два м’ячі. До фінального свистка Марко провів ще один м’яч, зробивши каре! До слова, за господарів бігав ветеран Серії А Саллі Мунтарі. Нині "Лаціо" посідає четверту сходинку. В 24 турі римляни вдома спробують здолати "Мілан"!

Чемпіонат Італії, 23 тур

"К’єво" – "Удінезе" – 0:0

Вилучення: Цесар ("К"), 81

"Дженоа" – "Сассуоло" – 0:1

Голи: Пеллегріні, 26

"Аталанта" – "Кальярі" – 2:0

Голи: А. Гомес, 4, 16

"Емполі" – "Торіно" – 1:1

Голи: Пучареллі, 45+2 – Белотті, 11

На 55 хвилині Фальке ("Т") не реалізував пенальті

"Пескара" – "Лаціо" – 2:6

Голи: Беналі, 29, Бругман, 41 – Пароло, 10, 14, 49, 77, Кейта, 57, Іммобіле, 69,

На 36 хвилині Капрарі ("П") не реалізував пенальті (воротар)