УКР РУС

Лаціо "перестріляв" Зальцбург, РБ Лейпциг обіграв Марсель

6 квітня 2018 Читать на русском

Лаціо переграв Зальцбург у надрезультативному матчі, тоді як РБ Лейпциг мінімально здолав марсельський Олімпік у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи.

Один з головних ньюзмейкерів європейського футболу останніх двох сезонів РБ Лейпциг продовжує впевнено виступати у своєму першому сезоні в єврокубках в історії.

Клуб створений трохи більше 8 років тому вже сьогодні зробив перший крок до півфіналу Ліги Європи. Так, доробок у один м'яч перед виїздом в Марсель виглядає не найсерйознішим, але вселяє серйозні надії.

У досить рівному матчі проти французів все вирішив гол Тімо Вернера, забитий під завісу першого тайму. У другій половині відзначитися могли як господарі, так і гості, але обійшлося без голів.

Ліга Європи. 1/4 фіналу, перший матч

РБ Лейпциг – Марсель – 1:0

Голи: Вернер, 45+1

Ще один клуб, який має пряме відношення до компанії Ред Булл, також бадьоро крокує по турнірній сітці Ліги Європи. Три тижні тому австрійський Зальцбург пройшов дортмундську Борусію, а сьогодні мав всі шанси поїхати з Риму з відмінним результатом. На жаль, не вийшло.

Ще на 71–й хвилині рахунок для австрійців був більш ніж прийнятним, однак голи Андерсона і Іммобіле серйозно зіпсували настрій гостям, шанси яких на прохід тепер відверто малі.

Ліга Європи. 1/4 фіналу, перший матч

Лаціо – Зальцбург – 4:2

Голи: Луліч, 8, Пароло, 49, Андерсон, 74, Іммобіле, 76 – Беріша, 30 (пен), Мінаміно, 71