УКР РУС

Лаціо на виїзді розгромив Сассуоло, Фіорентина мінімально здолала К'єво

25 лютого 2018 Читать на русском

В рамках 26 туру Лаціо розтрощив Сассуоло, Верона мінімально обіграла Торіно, Сампдорія мінімально здолала Удінезе, Фіорентина переграла К'єво.

Верона мінімально обіграла Торіно. Валоті в першому таймі відкрив рахунок, але на початку другої половини Ньянг вирівняв становище. Однак Валоті оформив дубль на 77 хвилині, принісши таким чином перемогу Вероні.

Сампдорія мінімально здолала Удінезе. Рахунок відкрив Сільвестре, а Сапата подвоїв перевагу генуезців. Сільвестре вже в компенсований час зрізав м'яч у власні ворота.

Лаціо розгромив Сассуоло. Ще в першому таймі Мілінковіч-Савіч та Іммобіле зробили перевагу римлян переконливою, а на початку другої половини Сєргєй оформив дубль. Команди також обмінялись червоними картками, Берарді та Марушич залишили свої команди в меншості.

Фіорентина мінімально обіграла К'єво завдяки ранньому голу Бірагі.

Після цього туру Лаціо набрав 52 очки і обігнав Інтер в боротьбі за 3 місце, Сассуоло з 23 пунктами розташувався на 16 позиції. Верона після своєї перемоги набрала 19 очок та лишилась в зоні вильоту, Торіно з 36 пунктами лишилась на 9 місці. Сампдорія завдяки своїй перемозі набрала 44 очки та потрапила в зону Ліги Європи, Удінезе з 33 пунктами залишився в середині турнірної таблиці. Перемога Фіорентини підняла флорентійців на 10 місце, К'єво залишився на 15 позиції з 25 очками.

Чемпіонат Італії 2017/18, 26 тур

Верона – Торіно – 2:1

Голи: Валоті, 12, 77 – Ньянг, 49

Сампдорія – Удінезе – 2:1

Голи: Сільвестре, 35, Сапата, 83 – Сільвестре, 90+5 (аг)

Сассуоло – Лаціо – 0:3

Голи: Мілінковіч-Савіч, 7, 47, Іммобіле, 31 (пен)

Вилучення: Берарді, 54 – Марушич, 62

Фіорентина – К'єво – 1:0

Гол: Бірагі, 6