УКР РУС

"Лаціо" дивовижним чином здолав "Карпі", "Фрозіноне" вилітає

8 травня 2016 Читать на русском

У 37 турі італійської Серії А "Карпі", не реалізувавши два пенальті, поступився "Лаціо", "Фрозіноне" не втримав мирову із "Сассуоло", "Дженоа" переміг "Сампдорію".

"Лаціо", забивши два м'ячі у першому таймі зусиллями Бішеваца і Кандреви, спокійно довів поєдинок проти "Карпі" до переможного для себе кінця. Щоправда, реалізуй Мбакогу хоча б одне із двох пенальті на старті або в кінці першого тайму, то про безтурботне життя для римлян можна було б забути.

А так наприкінці матчу ветеран "орлів" Клозе покарав "Карпі" за нереалізовані супершанси, зробивши рахунок розгромним 3:0. Гол вищезгаданого "лузера" Мбакогу хіба підсолодив гіркоту поразки "б'янкороссі", але не більше - 3:1 на користь команди із Риму.

Із переконливою перемогою, проте куди менш заплутаними перипетіями, завершилася гра у Генуї, де місцева "Сампдорія" безвольно поступилась "Дженоа" - 3:0. Героєм зустрічі сміливо можна назвати Паволетті, який окрім забитого м'яча до свого доробку у цьому протистоянні додав ще два асисти.

"Фрозіноне", у стартовому складі, якого з'явився Василь Прийма, під завісу гри із "Сассуоло" дав хибу, дозволивши Політано, відправити "канарок" назад у Серію Б - останній матч першості для "жовто-синіх" лише прикра формальність.

"Фіорентина" з "Палермо" і "Аталанта" з "Удінезе" сильнішого між собою не визначили - 0:0 і 1:1 відповідно.

Італія. Серія А, 37 тур.

Турнірна таблиця Серії А.

"Сампдорія" - "Дженоа" - 0:3

Голи: Паволетті, 4, Сусо, 26, 74

"Фрозіноне" - "Сассуоло" - 0:1

Голи: Політано, 85

"Фіорентина" - "Палермо" - 0:0

"Карпі" - "Лаціо" - 1:3

Голи: Мбакогу, 84 - Бішевац, 24, Кандрева, 33, Клозе, 73

Нереалізований пенальті: Мбакогу, 12, 41 ("Карпі")

Вилучення: Білья, 84 ("Лаціо"), друга жовта, Джорджевіч, 90 ("Лаціо"), пряма червона

"Аталанта" - "Удінезе" - 1:1

Голи: Белліні, 19 - Cапата, 10