УКР РУС

"Лаціо" - "Дніпро". Наші оцінки: 20 знаків запитання

27 листопада 2015 Читать на русском

"Футбол 24" оцінює дії гравців команди Мирона Маркевича в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи. Але замість оцінок виходять суцільні запитання, на багато з яких відповіді немає і не буде.

Оцінки: 5 - відмінно, 4 - добре, 3 - задовільно, 2 - погано, 1 - жахливо

Денис Бойко - 3

У пропущених м'ячах не винен, але, на жаль, не виручив теж. Відповідно, про «Збірну року УЄФА», куди він потрапив в ролі номінанта, можна забути?

Артем Фeдецький - 2,5

«А чому ви вирішили, що ми зіграли погано?» - запитав після матчу Федецький в мікст-зоні журналіста. Та тому, Артеме, що матч дивилися. Ми, звичайно, тебе поважаємо, але з власними очима нам що робити? Погано, ви, фіналісти минулого розіграшу Ліги Європи зіграли цього разу. А ще ви вилетіли достроково з групи.

Папа Гуйє - 1,5

Безпорадність, нездатність щось виправити - ось і всі «ТТД» сенегальця в цьому матчі. Пора на спочинок?

Дуглас - 2,5

Кажуть, ним «Лаціо» цікавився? Навіть, якщо так, «перегляд» він не пройшов. Куди подівся той Дуглас, який не пропадав з символічних збірних турів ЛЄ минулого року?

Лео Матос - 1,5

Підняв руку, сигналізуючи про офсайд в епізоді з 3-м пропущеним м'ячем, хоча цілком міг встигнути перешкодити суперникові. Що він робив крім того, як піднімати руку?

Дмитро Чигринський - 2,5

Діма грав у «Барсі»? Тоді відсоток точних передач в матчі, що склав 75,4% якось підозріло малий...

Даніло - 2,5

Зачіска у нього, звичайно, стильна - «ірокез» - одна з кращих в команді! На цьому все?

Роман Безус - 2,5

А у Роми - стильна борода! Більше про його досягнення, як футболіста, і сказати нічого, на жаль. Зрозумійте, адже Маркевич постійно критикує Безуса не тому, що саме він саме йому не подобається. Тренер просто бачить потенціал гравця, розуміє, що той МОЖЕ грати краще. Але чи ХОЧЕ?

Бруну Гама - 3

Забив гол, але більше нічим не здивував. Але чи міг здивувати взагалі?

Євген Селезньов - 2,5

Дивом уникнув картки за грубий підкат в ноги суперника в першій половині гри на чужій половині поля. Гострим не був. Та й узагалі заскучав. Втомився від довгого сезону?

Лейте Матеус - 2

«Може, йому в судді податися?» - запитав риторично тренер «Дніпра» Мирон Маркевич після матчу. Матеус вже на 4-й хвилині зупинився і дивився з 45-ти метрів, як у ворота його команди забивають перший м'яч, не погодившись з рішенням арбітра, який не зафіксував фол. А чи його це компетенція: обговорювати такі рішення?

Ні, Матеус не хоче бути суддею, він хоче бути тренером-селекціонером «Дніпра» (розповідав вже про це). Звикає до ролі?

Вийшли на заміну:

Андерсон Піко - 2

«Цікаво, якого розміру він носить футболку?» - запитував коментатор під час телетрансляції. Нам також. А ще цікаво: як довго цю людину, з явно неспортивної конституцією тіла, переглядали до переходу в «Дніпро»?

Євген Шахов - 2

Людина, котра забивала переможний гол «Брюгге» у чвертьфіналі ЛЕ, вийшла на заміну і лише 5 разів за 20 хвилин доторкнулась до м'яча... Брак мотивації? Чи може ще щось?

Роман Зозуля - 2,5

Ось до кого точно претензій по самовіддачі немає і бути не може. Але, що ж, закривати очі на очевидне? Не готовий Рома поки грати, на жаль... Не набрав ще форму. Фальстарт.